Itt a Flo Rida-klip, amiben a Kőhalmi-ikrek szerepelnek

frisss.hu Fotók: ilmassegero.it • 2015. július 21., kedd •
Lehet, hogy ez a lányok első nagy ugrása a világhírnév felé? Reméljük! Kőhalmi Mercédesszel és Viviennel beszélgettünk a klipforgatásról.
Itt a Flo Rida-klip, amiben a Kőhalmi-ikrek szerepelnek

Milyen volt az indulás, izgultatok?

Nagyon izgatottak voltunk, talán a reptéren tudatosodott a legjobban bennünk, egy Flo Rida-klipben fogunk szerepelni. Édesapánk kísért el minket Rómába, ugyanis ott forgatták a klip egy részét. Nagy lehetőség volt ez nekünk.

Minden rendben volt mikor odaértetek?

Volt egy kis para mikor leszálltunk, mert keresni kellett a sofőrt, akit kiküldtek értünk. Aztán idővel megtaláltuk, a forgatásra is ő vitt minket. A szállásunk Róma külvárosában volt, este értünk oda, de annyira fáradtak voltunk, nem volt kedvünk várost nézni, na meg reggel indultunk forgatni, így inkább korábban lefeküdtünk aludni.

Milyen volt a forgatás?

Róma mellett egy hatalmas nagy villában készülődött a stáb. Gyönyörű volt a ház, amihez nagy kert is tartozott. A klipben látható a villa belseje és a medencék is. Reggel sminkeltek minket és elkészítették a hajunkat. Jó párszor csináltuk újra a jeleneteket, míg végül tökéletes nem lett.

Minden ment, mint a karikacsapás?

Vivinek volt egy kis bakija. Véletlenül beleborult a jacuzziba. Bár a rendezőnek tetszett, mondta, ez nagyon természetes mozdulat volt.

Kikkel találkoztatok?

Egyikünk angolul, másikunk németül beszél jól, de nem volt nehéz kommunikálni, mindenki nagyon segítőkész és kedves volt. Könnyen elsajátítottunk az olasz alapszavakat is. Keita Baldé, híres olasz focistával, a Lazio csatárával forgattunk sokat, ő nagy celebnek számít Olaszországban. Vele volt több jelenetünk. Négyen voltunk amúgy modellek, rajtunk kívül velünk volt a menedzserünk feleségének Évának a lánya, Mercedesz, akivel nagyon jóban lettünk.

Egész nap forgattatok?

Igen, reggeltől másnap hajnalig. De délután felé át kellett menni egy másik forgatási helyszínre. A történet szerint egy klubban folyatódik a buli. Itt új ruhát vettünk fel, amit ott kapott Swarovski-kövekből, aranyból és ezüstből készített ékszerekkel egészítettünk ki.

Amúgy erre gondoltatok, ilyen lesz a forgatás?

Nagyon pozitív csalódás volt, mindenki kedves volt velünk. Jó érzés volt, hogy kicsit sem éreztették velünk, hogy nekünk talán nincs annyi tapasztalatunk, mint a többieknek. Bár hozzátesszük, nagyon fárasztó volt, a hazaérkezés után legalább egy hétig pihentük a sok új élményt. Biztosan mondhatjuk, hogy legközelebb is belevágnánk. Tartjuk a kapcsolatot a legtöbb emberrel a csapatban, sőt a villa tulajdonosának a fia szokott írogatni nekünk a Facebookon. Tervezi, hogy partit szervez, amire már meg is hívott minket.

Nem volt csalódás, hogy magával Flo Rida-val nem tudtatok találkozni?

Azt tudtuk, hogy Flo Rida máshol forgat. Snoop Dogg-klipek is például a rapper saját villájában készülnek. A videoklipeket nem egyszerre forgatják, hanem más-más helyszíneken és a végén vágják össze. Összességében nem bánjuk, a klipben benne vagyunk, amit több millióan néznek majd világszerte. Ezt senki nem tudja tőlünk elvenni.

Mi a véleményetek a klipről?

Mindkettőnknek nagyon tetszik a végeredmény, igazi táncolós, bulizós klip lett. 

Itt pedig a klip: 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére