Iszlai: jól érzem magam Szombathelyen

Frisss - fotó: Frisss • 2016. november 22., kedd •
Egy kiváló védekező középpályás, aki életveszélyes az ellenfél kapujára.
Iszlai: jól érzem magam Szombathelyen

Iszlai Bence 2009 óta erősíti a Szombathelyi-Swietelsky Haladás VSE keretét. A Veszprémből érkező fiatal játékos évről-évre jobban játszik és ezt klubja is megérzi. Történetesen a vasi labdarúgó csapat meghatározó együttessé nőtte ki magát az OTP Bank Liga küzdelmeiben.

Legutóbb a debreceni stadionban kellett megmutatniuk a szombathelyeieknek, hogy mire képesek, azonban hiába vezettek Mészöly Géza fiai, vereséget szenvedtek a Diósgyőr ellen. Iszlai teljesítményére azonban nem lehetett panasz, hiszen rendszeresen megakasztotta a borsodi támadásokat, ráadásul Rados kapuját is veszélyeztette. Gaál Bálint vezető találata előtt az Ő fejéről kellett elpaskolni a labdát a diósgyőri hálóőrnek.

A csapat egyik meghatározó játékosává válták az évek során. Hogy érzed magad Szombathelyen?
Hamar sikerült megszoknom a váltást és azóta nyugodtan kijelenthetem, hogy új otthonra találtam a vasi megyeszékhelyben. A csapatunk is jó és a nagyobb klubokkal is felvesszük a harcot. Ehhez persze olyan pozitív személyiségű játékosok kellenek, mint Király Gábor vagy épp Halmosi Cucu.

Mondhatjuk, hogy családias hangulatú az öltöző?
Persze, enélkül elképzelhetetlen eredményesen dolgozni. Az idősebbek megosztják a tapasztalataikat, a fiatalok pedig igyekeznek felnőni a feladathoz.

Minden szavadon érződik, hogy szeretsz itt játszani. Mondhatjuk, hogy itt képzeled el a következő szezonokat is?
Természetesen nagyon szeretek itt focizni. Remek a társaság, eredményes a csapat is. Jövő nyáron lejár a szerződésem, de mindenképpen úgy tervezem, hogy maradnék Szombathelyen.

közösség

további frisss

lap tetejére