Isten útjai, meg a többi - Savaria youtuberei 9. rész

NagyRobert • 2016. december 20., kedd •
Na jó, ezt mi sem terveztük előre.
Isten útjai, meg a többi - Savaria youtuberei 9. rész

A sorozat indulásakor nem hittem volna, hogy a YouTube rejtegethet valami olyat, amit még nem láttam. Ezzel együtt arra sem gondoltam, hogy egyszer valami vallásos témát kell itt feldolgoznom, de "láss ezer csodát" (köszi Quimby). A közhelyeket kerülve az egészhez csak annyit fűznék hozzá, hogy erről kell egy kicsit beszélni, mert egész jó anyagokat csinál, vagy gyártat a Szombathelyi Egyházmegye.

Igen, ez a csatorna neve is, nem gondolták túl, de hangulatos videókat is találunk itt, a kötelező vallási mindenféle és jobbára kevésbé érdekes videó közt. Viszont erre azt kell mondanom, hogy profi, hiszen mindenki találhat olyan kisfilmet a feltöltések között, ami érdekli.

Van itt ismeretterjesztő videó a Sarlós Boldogasszony Székesegyházról, ami legalább három nyelven megtalálható és kifejezetten modern az egész. Drónos betétekkel és hasznos infókkal, amire tényleg nem lehet egy rossz szavunk sem. A természetfilm is hasonlóan látványos:

Nyilván profi csapat áll a videók mögött, nem házi barkácsvideókról beszélünk, így a minőség tényleg kifogástalan, de azért ezeket a témákat is ki kellett találni. Szóval tényleg hatalmas meglepetés és nagyon nagy pozitív csalódás, amire mindjárt adunk is 10 Jézus Havert a 11 és félből.

közösség

további frisss

lap tetejére