Interaktív rendezvénysátorral startol el a Karácsonyváró a szombathelyi Family Center parkolójában

Frisss.hu - Fotó:debmedia.hu • 2016. november 27., vasárnap •
Körhinta, kisvasút és még a Mikulás is benéz.
Interaktív rendezvénysátorral startol el a Karácsonyváró a szombathelyi Family Center parkolójában

Vasárnap délután egy szuper, hangulatos rendezvénysorozat indult az ŐrvidékHáz támogatásával a szombathelyi Family Center parkolójában, ami egy kisebb adventi vásárrá alakul át az ünnepek előtti időszakban.  

Érdemes kilátogatni ide az egész családnak. A kicsik egészen december 6-ig találkozhatnak itt a Mikulással, akinek elhozhatják a saját kívánság listájukat, amit a  Télapó továbbít majd a Jézuskának. De emellett a gyerkőcök körhintázhatnak, kisvasutazhatnak és felülhetnek a Mikulás szánjára is. A nagyobbak eközben hódolhatnak a kulináris élvezeteknek, ugyanis forralt borból, kürtöskalácsból, gesztenyéből, kolbászokból és sültekből sem lesz hiány. 

A programban szerepel a Szent Márton saruja kezdeményezés is, aminek a lényege, hogy a szombathelyi segítőkész gyerekek hozhatnak a vásár karácsonyfája alá ajándékot, amit a szervezők a kárpátaljai nehéz sorsú gyerekek számára juttatnak el.  Fontos, hogy ezt egy cipősdobozban hozzátok, illetve a csomagoláson feltüntessétek, hogy hány éves és milyen nemű társatoknak szánjátok a meglepetést. 

Ha szeretnél a Mikulással fotózkodni, akkor erre is bőven lesz lehetőséged. Ráadásul, még telefont vagy fényképezőgépet sem kell hoznod. A közös képek letölthetők lesznek erről a weboldalról, illetve az ŐrvidékHáz Facebook-oldaláról. 

A vásár hétvégén egész nap, hétköznaponként pedig 16-19 óráig tart nyitva. Az adventi időszakban lesznek még itt könyvbemutatók és zenei rendezvények is. Ezek részletes programjával, hamarosan ismét jeletnkezünk! 
 

közösség

további frisss

lap tetejére