Ilyen volt a Joskar-Ola Napok szombatja

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2017. augusztus 12., szombat •
Két színpadon, több stílus képviselői gondoskodtak az érdeklődők szórakoztatásáról, de akadt egyéb néznivaló is.
Ilyen volt a Joskar-Ola Napok szombatja

Szombat délelőtt a kispályás labdarúgó tornával vette kezdetét a 19. Joskar-Ola Napok Kulturális és Sport Fesztivál. A látványos mérkőzésekkel egy időben bográcsgulyás főzőversenyt, valamint tűzoltósági bemutató is várt a nézelődőket. A motoros felvonulás után egyre többen érkeztek a fesztivál helyszínére. Néhányan a családi sétát kötötték össze egy kis terepszemlére, mások pedig már alapoztak az esti koncertekre. 

A DJ színpadon Deejay Scott, Dj Steve Wolf, Dj Szelinger és Dj Blazsew pörgették a korongokat. Az elektronikus tánczene pedig megihlette a fiatalokat és legmenőbbnek számító körhinták előtt gyorsan hosszú sor alakult ki.

Kígyózó sor várt azokra is, akik az ízeknek akartak hódolni, hiszen volt minden, ami szem-szájnak ingere: székely kürtőskalács, vattacukor, velős pirítós és persze az elmaradhatatlan pattogatott kukorica.

Persze a legkisebbekre is gondoltak a szervezők, hiszen igazi kis gyerekkuckót sikerült berendezni. Az ugrálóvár mellett minifocit is kipróbálhatták az apróságok. A felnőttek pedig a legízletesebb alkoholos italokat kóstolhatták meg az árnyékban, miközben a Skót Rock Band, a BAD Ferro és a Mokka Tribute húzta a talpalávalót.
 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére