Ilyen jó csajok és pasik közül választják a SEK bálkirálynőjét és királyát

frisss.hu Fotó: SEK Gólyabál Facebook-oldala • 2015. november 03., kedd •
Hetek óta zajlik a lájkverseny. Összegzünk és bemutatjuk a jelölteket.
Ilyen jó csajok és pasik közül választják a SEK bálkirálynőjét és királyát

November harmadikáig lehetet küldeni egy fotót és egy háromsoros bemutatkozó szöveget, a Nyugat-magyaországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Gólyabált összefoglaló Facebook-eseményére. Megmutatjuk mi is a jelölteket. De ne feledjétek, november 6-án 20:00-tól Gólyabál a Palace Caféban. 

Nézzük a bálkirálynő-jeltölteket: 

Sziasztok! Simon Cintiának hívnak első éves sportszervező szakos hallgató vagyok. Életem a kosárlabda, de ezen kívül rengeteg sportágban kipróbáltam már magam. Nagyon köszönöm a szavazatokat! Szavazni itt lehet.

Sziasztok! Buczolits Rebekának hívnak első éves sportszervező szakos hallgató vagyok. Icurkapicurka korom óta életem a sport. Díjugrató lovas vagyok és most egy ilyen like versenyben is megmérettetem magam, ha már lehetőség van rá. Köszi a szavazatokat! Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok! Gusztafik Lilla Fanni vagyok, testnevelő-edző szakos hallgató. Mindenféle sportot szeretek, de a ❤-hez a kosárlabda áll a legközelebb!:))) A lájkok döntenek, hajrá!:))) Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok!:) Jantos Regina vagyok, másodéves testnevelő-gyógytestnevelő szakos hallgató. Imádok a barátaimmal lenni, sportolni, szórakozni és jókat enni :))). Kérlek titeket támogassatok egy lájkkal, akár megosztással! Köszönöm! Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok! Koroknai Szandra vagyok, elsőéves, tanító szakos hallgató. Vasváron élek, hobbim a zenélés. Szeretek futni, de még jobban szeretem a bulizást, és a jó borokat. Minden lájkot és megosztást köszönök! Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok! Marton Laura vagyok,első éves hallgató testnelő-edző szakon.
Mindenféle sportot szeretek,de ha választani kellene akkor a tánc mellett döntenék!:) Legjobban a családommal, párommal a kiskutyámmal ès a barátnőmmel szeretek lenni. 
Előre is nagyon szépen köszönöm a szavazatokat!:) Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok ! Németh Alexandra vagyok, rekreáció szervező és egészségfejlesztő szakon kezdtem a 
tanulmányaimat idén. Röviden annyit rólam,hogy szeretek sportolni,és a barátaimmal lenni. Szavazni rá itt lehet.

Szabó Virág vagyok, 19 éves elsős germanisztika szakos hallgató 
Nagyrákoson lakom, nagyon szeretek sportolni, imadom a barataimat és ha balkiralynő leszek minden likeolommal koccintok egyet! Szavazni rá itt lehet.

Nézzük a bálkirály-jelölteket:

Sziasztok ! :)Csuka Mátyás vagyok, első éves hallgató rekreációszervező és egészségfejlesztő szakon. 
Tanácsolták,hogy jelentkezzek ezért gondoltam egy próbát megér.Nagyon szeretek edzeni és a barátaimmal lenni. Ha gondoljátok támogassatok egy lájkkal! Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok! Balogh Bence vagyok 2. éves testnev-gyogytestn. szakos hallgató. Szeretek sportolni főként focizni es a tánc sem áll messze tőlem. Ha szimpatikus vagyok lájkoljatok szavazzatok koszi :)) Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok! Kemény Dév vagyok, tesi-edző szakon kezdtem idén. Favorit sportom az atlétika, azon belül a futás. Örömmel veszem a szavazatokat Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok Lippai Dávid vagyok,
Papíron másodéves Rekreáció szakos hallgató,a suli mellett spinning òrákat tartok és focizok,
Ha szimpatikusnak találsz, kérlek azt egy lájk-al vagy egy megosztással jelezd felém a képemre!! Szavazni rá itt lehet.

Mélyen Tisztelt Látogatóim!
Molnár Mátyás vagyok, rekreáción első éves hallgató. Mindent szeretek, ami sport, kivéve amit nem. Egyetlen hobbim: az ivás. Úgy gondoltam, én is megpróbáltatom magam ezen a színvonalas versengésen. Akinek szimpatikus lettem, színezzen rám egy lájkot, és biztosíthatom az ÖN, és teljes családjának védelmét. Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok! Oláh Levente a tisztességes becsületes nevem! Első éves rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakos mintadiák vagyok. Kedvenc sportom a kézilabda. Én szeretnék lenni az új Nagy Laci. (A méretem már megvan hozzá, már csak a tehetség hiányzik.) Nagyon sok hobbim van, de a kedvenceim az Autóval és a motorozással kapcsolatos dolgok. A szavazatokat előre is köszönöm szépen, ti vagytok a legjobbak!!! Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok! Szabó Péter vagyok, testnevelőtanár-egészségfejlesztő gyógytestnevelő szakos hallgató. Sportok terén jöhet minden, de nálam a foci a favorit. Szavazzatok rám bátran. Szavazni rá itt lehet.

Sziasztok! Toldi Sándor vagyok, 3. éves földrajz szakos hallgató. Szeretek sportolni,a foci áll hozzám a legközelebb. Szeretem a szerda estéket, a csütörtök reggeleket már kevésbé. Az életet nem mindig veszem komolyan, talán nem is kell .Ha szimpatikus vagyok nyomj egy like-ot. A szavazataitokat előre is köszönöm! Szavazni rá itt lehet.

 

közösség

további frisss

lap tetejére