Hauer Lajos emlékverseny: Ilyen a boksz! (képgaléria)

SzR-TT • 2014. május 11., vasárnap •
Immár ötödik alkalommal rendezte meg a Skorpió Boksz Klub a Hauer Lajos nemzetközi ökölvívó emlékversenyt. A helyszínen Varga Roland főszervezőtől megtudtuk, hogy esztendőről esztendőre egyre színvonalasabb mezőny jön össze Szombathelyen.
Hauer Lajos emlékverseny: Ilyen a boksz! (képgaléria)

Idén a magyarokon kívül, osztrák, szerb és szlovák ökölvívók is a kötelek közé léptek. A verseny fővédnöke Marton Zsolt, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere volt.

Mindkét nem minden korosztályban ringbe szállhatott valamennyi súlycsoportban. Öt klub serdülő, ifjúsági és felnőtt amatőr sportolói álltak a kötelek közé, akik között nem kevés külföldről érkezett öklöző is volt. Ezért aztán egyre keményebb összecsapásokat is láthattak a bunyó szerelmesei – tette hozzá a frisss.hu-nak a Sportházban nyilatkozó Varga Roland, a Skorpió Boksz Klub vezetőedzője. 

Az ökölvívás mellett a fertőszentmiklósi egyesület thai boksz bemutatóját, valamint egy nundzsaku műsort is megtekinthetett a közönség. 
Mivel a városban sokan szeretik az ökölvívást, Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata is támogatta a sporteseményt, a vasárnap 16 órakor kezdődő gálát Marton Zsolt alpolgármester nyitotta meg.

 

 

 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére