Így leszel ősszel is sikkes! – 7 tipp Kovács Delinke stílustanácsadótól

frisss • 2019. október 14., hétfő •
Az évszakváltáskor jelentkező öltözködési kihívásokról és a legfrissebb őszi trendekről kérdeztük Kovács Delinke stílustanácsadót.
Így leszel ősszel is sikkes! – 7 tipp Kovács Delinke stílustanácsadótól

1. Köpönyeg

Köpönyeget viselni remek alternatíva lehet például a jól megszokott bőrkabát helyett, és nem mellesleg nagyon sikkes is. Ha picit hűvösebbre fordul az idő, akkor egy vékony, hosszú ujjú felsővel vagy egy hosszú ujjú bőrkesztyűvel bátran viselheted. 

2. Tyúklábminta

Az idei őszi trendekből sem hiányozhat a tyúklábminta, úgyhogy bizony, most is visszatér, minden ruhának megadja a karakterét. Ha úgy érzed, neked egy kabátban túl sok lenne, válassz inkább ezzel díszített sapkát, kendőt vagy cipőt. 

3. Szatén

Még mindig elegáns és nőies! Igazán vagány lesz az összhatás, ha egy szatén darabot például egy kötött pulóverrel párosítasz. 

4. Virágminták

Megszokhattad már, hogy a virágminták főleg tavasszal és nyáron hódítanak, de most idén ősszel és télen is trendik lesznek. 

5. Blézer+öv

„Az ördög a részletekben rejlik”, úgyhogy ne csak nadrághoz viseljünk övet, hanem nyugodtan tedd rá a zakóra, blézerre! Amellett, hogy igazán izgalmas párost adnak, istenien ki fogja emelni a derekadat is. 

6. Krokodil- és kígyóminták táskákon, cipőkön

Az őszi divatos cipők és táskák mind ezekben a mintákban pompáznak. A legegyszerűbb monokróm szettet is feldobhatod velük.

7. Cowboy csizma és bokacsizma

Már tavaly is hódított, de idén is nagyon menőnek számít a cowboy stílusú lábbeli. Vannak egészen vad darabok is, de akiknek az túl sok, azok találni fognak letisztultabb fazonokat is.

Évszakváltáskor azonban nem elég a trendeket nyitott szemmel követni, hanem érdemes felkészülni a napközbeni kihívásokra is. Bizonyára neked is ismerős a helyzet, hogy reggel, amikor útnak indulsz, még majdnem megfagysz, de délután már azt sem tudod, mit vegyél le magadról, végül este újra keresed azokat a ruhadarabokat, amiket felvehetsz. „Az őszi időszakot réteges öltözködéssel lehet átvészelni vagy éppen kiélvezni. Akár egy nyári ruhát is lehet egy kötött pulóverrel vagy bőrkabáttal és bokacsizmával kombinálni, így még jobban ki tudjuk használni. Na meg ruha alá garbót? Miért is ne!” – summázta Kovács Delinke stílustanácsadó. 

közösség

további frisss

lap tetejére