Idén nyáron az overál, a pasztellszínek és a csipke lesz a divat

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke Modell: Kurcz Ewelin • 2016. április 26., kedd •
Hábetler Zoltánt, a Street One üzlet szombathelyi tulajdonosát kérdeztük a tavaszi és nyári ruhafazonokról, kiegészítőkről és színekről.
Idén nyáron az overál, a pasztellszínek és a csipke lesz a divat

Mely hölgyek kedvenc márkája lehet a Street One?

Azoké, akik bár követik a divatot, de a saját stílusuk alapján választják ki a testalkatuknak megfelelő darabokat. A cég havi kollekcióval dolgozik, ezért gyorsan tud reagálni az aktuális trendekre, így az árukészlet folyamatosan megújul.

Mi jellemző a tavaszi és a nyári kollekcióra, mi lesz a divat?

A tervezők mindig úgy alkotják a kollekciót, hogy a különböző darabok könnyedén társíthatóak legyenek, így a vásárlók egyszerűen kitalálhatják akár az alkalmi, akár hétköznapi szettjüket. Mint minden nyáron, az idén is divat a csipke. Nagyon fontos, hogy csak nagyon jó minőségben mutat igazán, természetesen nálunk csak ilyet találnak a vevőink. Az idei nyáron hódítani fognak a váll nélküli topok és ruhák, de a nyitott fazonok mellett a félvállas vonalak is megtalálhatóak a Street One kínálatában. Természetesen nem múlhat el a tavasz és a nyár virágok nélkül, ezeket a termékeket egyszínű darabokkal érdemes viselni, így lesz igazán harmonikus a végeredmény.

A színek tekintetében, melyek lesznek a legdivatosabb árnyalatok?

A március havi kollekcióban a zöld szín dominált, áprilisban nagyobb hangsúlyt kap a kék-fehér kombináció, a nyári hónapokban pedig színesedik a kínálat. 2016 nyarán komoly szerephez jut a sárga szín. Az idei nyáron továbbá visszatérnek a pasztell árnyalatok. A legnépszerűbbek a világoskék, a rózsaszín, amelyek remekül kombinálhatóak a bézzsel, de akár a feketével és a fehérrel is.

Van kifejezetten olyan darab, ami most sláger?

Az idei szezon kedvence az overál, nagyon sok színben és formában megtalálható üzletünkben. A nyár örök divatja a lenvászon, természetesen ezek az anyagok is megérkeztek hozzánk. Hűvösebb estéken még jól jön egy kardigán, ami passzol a ruhatárhoz. Nagyon fontos a Street One-nál az ár-érték arány, elérhető áron olyan minőséget kínálunk, ami nem csak egy szezonban hordható. Sőt van egy jó hírünk azoknak, akik nincsenek jóban a vasalóval! Újra divatosak a már gyárilag gyűrött anyagból készült ingek, pólók. Ezek remekül kombinálhatóak farmernadrágokkal. Természetesen fontosak az alapdarabok is, főleg a hétköznapi szettek összeállítása során. Kiváló minőségben, rengeteg színben és kedvező áron kínálunk topokat és pólókat.

Milyen méretekben kaphatók a ruhák?

Az árukészlet kialakításánál minden testalkatú hölgyre gondolunk, ezért 34-től 42-es méretig találnak nálunk ruhákat. Kollégáink szakszerű kiszolgálással állnak vevőink rendelkezésére és személyre szabott tanácsokkal látják el látogatóinkat. Varrónőnk szükség esetén 24 órán belül elvégezi az esetleges méretre igazításokat.

Mit kell tudni a Street One kiegészítőiről?

A Street One természetesen a kiegészítőkre is gondol. Sálak, stólák, kendők, egyedi nyakláncok is vannak amelyek feldobják, izgalmassá teszik a hölgyek tavaszi/nyári ruhatárát. Itt is megtalálhatóak a pasztellszínekkel, csipkével kombinálva.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére