Idén is báloztak a Premontreisek

Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium • 2017. február 12., vasárnap •
A bálnak az elmúlt évekhez hasonlóan a Palace Cafe adott otthont.
Idén is báloztak a Premontreisek

Idén február 3-án rendezték a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium diákbálját, a Palace Cafeban. A kapunyitás 18 órakor volt, bár ekkor még csak néhány diák és tanár jelent meg a helyszínen. Azért szépen lassan érkeztek az alkalomnak megfelelően felöltözött bálozók. 19 óra után a rendezvény két házigazdája, Vinkovits Adrienn és Bakucz Kornél köszöntötték a vendégeket.

Elsőként a főszervezőt Nagy Lilit konferálták fel, aki elmondta, hogy két hét alatt kellett egy színvonalas rendezvényt megszervezniük, majd mindenkinek jó szórakozást kívánt. A köszöntő után először Deák Fanni ír steptáncos rövid műsora szórakoztatta a bálozókat, majd a gimnázium tehetséges énekesei adtak elő egy-egy dalt. 20 óra körül került sor a nyitótáncra és ezt követően nem is lehetett elvenni a fiatalság kedvét az önfeledt szórakozástól.

A jobbnál-jobb retró zenéket csak a tombolahúzás és a bálkirály és királynő választás szakította meg. A szavazatok alapján idén a bálkirálynő Hajós Judit, a bálkirály pedig Kovács Kristóf lett. A fotók és a visszajelzések alapján mind a diákok mind a tanárok jól érezték magukat és várják a következő diákbált jövőre.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére