Hollywood beköltözik a Sportházba – Jön a Városi Gólyaavató!

[x] Fotó: Tóth Arnold • 2017. február 14., kedd •
Harry Potter és Magic Mike is szerepel a kiválasztott témák között, de az ügyességi feladatokon túl bizonyítaniuk kell a Mannequin Challenge-ben is.
Hollywood beköltözik a Sportházba – Jön a Városi Gólyaavató!

Február 16-án hatodik alkalommal rendezik meg a városi gólyaavatót a helyi középiskolák és gimnáziumok kilencedikes tanulóinak. Tíz szombathelyi iskola jelentkezett a vetélkedőre, ahol kreatív feladatokat kell megoldaniuk, hogy ők lehessenek a legeredményesebb gólyák. A verseny azok között a kilencedikesek között folyik, aki a saját iskolájukban megnyerték a gólyaavatót. A Brenner Gimnázium először vesz részt gólyáival az avatón, így a korábbi erőviszonyok jelentősen megváltozhatnak.

Farkas Flóra, Szombathely diákpolgármestere a Frisss Médiának kiemelte, hogy céljuk a kilencedikesek összebarátkozása, “hogy az ő osztályuk is még jobban összeforrjon, hogy megismerjék a többi iskolát, valamint megismerjék a diákönkormányzatot, és jól érezzék magukat”.

A versenyzőknek előzetes feladatokkal is készültek, amelyek között szerepel táncos bemutató, valamint a Mannequin Challenge, amelynek szabályai szerint különböző élethelyzetekbe dermedve kell lenniük a szereplőknek. Szombathely Megyei Jogú Város Diákönkormányzatát megjelölve ezen a héten a csapatoknak egy osztályképet is fel kell tölteniük Facebookra.

Az idei fő téma Hollywood, az osztályok három film közül választhattak, amelyekhez kapcsolódóan aztán el kell készíteniük csütörtökre a feladatokat, és a rendezvényen is még izgalmas, kreatív kihívásokkal várják őket! A programot az Agora Kulturális Központban tartják, 15:30 pedig már meg is nyitja kapuit, aztán indulhat a buli.

“Évről évre egyre jobb a hangulat, egyre több ember ismeri ezt a rendezvényt, egyre többen vagyunk. A diákok mindig nagyon szokták élvezni a városi gólyaavatót, a diákönkormányzat mindig arra törekszik, hogy ők is élvezzék, jól szórakozzanak, összeismerkedjenek másik iskolákkal és velünk” - mondta Farkas Flóra, amikor az avatók hangulatáról kérdeztük.

Sok sikert és jó szórakozást kívánunk a gólyáknak a feladatokhoz!

közösség

további frisss

lap tetejére