Hiánypótló találmány segít eligazodnunk a sötét hálószobában

NR/bgr.com - Fotó: bgr.com • 2017. május 25., csütörtök •
Többé nem fogunk megvakulni, ha este valamiért ki kell menni.
Hiánypótló találmány segít eligazodnunk a sötét hálószobában

Talán nem túlzás azt állítani, hogy LED világítás az egyik leghasznosabb dolog az életünkben. Ezek a kis diódák világítják meg az utcáink, a tévénk és még sok-sok mindent. Most viszont jött egy hiánypótló eszköz, amit a Vansky készített el nekünk, ez pedig az ágy alá szerelhető LED világítás.

A történet arról szól, hogy vannak helyzetek, amikor anélkül szeretnénk kiosonni a sötét szobából, hogy a mellettünk szuszogók felébrednének. Ilyenkor valami fényforrásra van szükség, de ébredés után csak megvakítjuk magunk a lámpákkal.

Ezt a problémát hidalja át ez az új megoldás, ami akkor aktiválja a melegfényű LED-eket, amikor a lábunkat letesszük az ágy mellé. Így szobában anélkül lesz világos, hogy az bárkit is zavarhatna.

Egyébként energiatakarékos a dolog és nem csak az ágy alá lehet felszerelni, így minden olyan helyet mozgásérzékelős, diszkrét világítással láthatunk el, ahol nincs elég fény. Az eszközbe 45 LED-et építettek be, ezek 100 ezer órán át képesek világítani. Az ágy alatti fény automatikusan kikapcsol, az időzítőt pedig 30 másodpertől 10 percig állíthatjuk.

közösség

további frisss

lap tetejére