Hétfőn Szombathelyre érkezik a Telekom TÖFI-je

frisss.hu • 2015. december 13., vasárnap •
Szerdáig találkozhatunk vele a Savaria téren.
Hétfőn Szombathelyre érkezik a Telekom TÖFI-je

Igazi látványosság érkezik Szombathelyre hétfőn a Telekom TÖFI Roadshow-jának keretén belül. A magenta színű Volkswagen kisbusz december folyamán hét városba látogat el, mindenütt három napot marad és közben sok-sok embernek okoz örömet különféle szolgáltatásaival. Középpontban a Magenta1 szolgáltatás áll, melynek megismerése minden család számára hasznos lehet, ugyanis a jövőt ismerhetjük meg rajta keresztül. Egész pontosan a telekommunikációban tapasztalható eszméletlen sebességű fejlődésre reagálva a Telekom most egy olyan szolgáltatással rukkolt elő, ami egyszerűségével, komplexitásával a család valamennyi tagja számára a legegyszerűbb megoldást kínálja.

A TÖFI-hez érkezőket meleg itallal, sütivel és természetesen nyereményekkel várják. Az egyik legnépszerűbb játék, amikor az a feladat, hogy meg kell mutatni egy fotón, milyen arcot vágnánk, ha valami veszélyeztetné az ünnepi hangulatunkat. A fotót szelfi formájában a TÖFI előtt kell elkészíteni, aztán feltölteni az instagrammra az #aminelkulnincskaracsony_Töfi hashtaggel. A résztvevők között egy Huawei P8 okostelefont és okosórát sorsolnak majd ki. Emellett persze lesznek kisebb helyszíni játékok is, sok-sok nyereménnyel, például akár egy okosképernyő használatát segítő böködővel, akár hütőmágneses jegyzettömbbel, vagy nyakpánttal, kitűzővel térhetünk haza sikeres szereplést követően.

A kitelepülések délelőtt 11 és este 21 óra között látogathatók. Mindenképpen megéri kilátogatni és tájékozódni is a játékok mellett valamikor, ugyanis a Magenta1 egy olyan integrált ajánlat a hazai távközlési piacon, amely a kommunikációs és szórakoztató szolgáltatásokat teljesen egyedi módon ötvözi. A kifejezetten a lakosság számára készült csomaggal az előfizetők a legkedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltató otthoni és mobil telekommunikációs és szórakoztató szolgáltatásokat.

A Magenta1-ben megtaláljuk a mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefon szolgáltatásokat, amelyek valamennyi közös háztartásban élők igényeit maximálisan kielégítik. A komplex csomag előnye a garantált legkedvezőbb feltételek biztosítása. Újdonság, hogy az otthoni szolgáltatások mellé most már mobil előfizetést is rendelhetünk és így az is a csomag részévé válik. Ráadásul Magenta1 előfizetőként a kedvezménycsomagba bevont mobil előfizetésünkről a TV GO-hoz való hozzáférés nem fogyasztja a benne foglalt adatmennyiséget.

„Hiszünk benne, hogy ügyfeleink igényeire megtaláltuk a legjobb választ, hisz ez az ajánlat a legkorszerűbb hálózatok és a komplex szolgáltatások igazi előnyeit egyesíti. A Magenta1 bevezetése fontos mérföldkő az integrált telekommunikációs szolgáltatások piacán, ugyanakkor egy újabb lépés a kommunikáció és szórakozás korlátok nélküli világa felé“ – nyilatkozta Jung László, régióvezető.

A Magenta1 integrált kedvezménycsomag a Deutsche Telekom Csoport több országában is megjelent már, így Magyarország mellett már Németországban, Szlovákiában és Romániában is elérhető a Telekom előfizetők számára.

közösség

további frisss

lap tetejére