Hátborzongató horrorban és látványos akciófilmben is lesz részünk az év első hónapjában

Frisss.hu - fotó: Port.hu • 2017. január 03., kedd •
Kiderül, hogy lesz egy egyszerű hamburgerezőt üzemeltető férfiból Amerika egyik leggazdagabb embere és nem mellékesen visszatér Tripla X is.
Hátborzongató horrorban és látványos akciófilmben is lesz részünk az év első hónapjában

Úgy fest, nem hagyják el a komfortzónát a filmkészítők. A forgatókönyvírók és a rendezők nagyszerűen idomulnak a producerek által elvárt formához, miszerint 1 dollárnyi befektetésért háromszoros hasznot remélnek. Épp ezért nincs igazán új, egyedi alkotás, maradnak a sablonok és a folytatások. Kérdés, hogy ez elég lesz? Nagyon úgy fest, hogy igen. Hiszen a megszokott akcióhősök hozzák a formát, aki pedig nem tud lépést tartani a látvánnyal, azok drámai oldalról mutatkozhatnak be a filmvásznon. No, de milyen filmek várnak ránk az év első hónapjában? Nagyon jók…

 

 

A vörös teknős

 

Kezdjük a  sort egy animációs filmmel, amely japán-belga-francia koprodukcióban készült. A rendezői széket Michael Dudok de Wit kapta meg, aki rendkívül látványosan mutatja be egy hajótörött férfi sorsát. A trópusi szigeten barátságot köt a túlélő egy óriás teknőssel. Ha a tartalom alapján azt hinné valaki, hogy tipikusan gyermekeknek szóló alkotásról van szó, az bizony téved. A rendező ugyanis a felnőtteket célozta meg.
Magyarországi bemutató: 2017. január 12.

 

 

xXx: Újra akcióban


Végre visszatért Xander Cage. Vin Diesel úgy gondolta, ha a Halálos iramban elbírt 8 folytatást, akkor a Tripla X is képes lesz rá. Igaz a második epizód nélküle készült el, viszont jó hír, hogy Samuel L. Jackson is vállalta a folytatást, így közös erővel számolhatnak le az alvilággal. Egyébként elég nívós szereplőgárdát sikerült megnyerni a filmhez. Toni Colette, Nina Dobrev és Donnie Yen is látható az alkotásban.
Magyarországi bemutató: 2017. január 19.

 

 

Széttörve

 

Emlékszik még valaki M. Night Shyamalan-ra? Igen, Ő volt az, aki egy csapásra ismertté vált az 1999-es Hatodik érzék című filmmel. Persze a sikerben alaposan benne volt Bruce Willis is. Aztán az újabb filmjeit alaposan lehúzták a kritikusok és a nézők is. Ezzel szemben a Széttörve címre keresztelt idegtépő thrillerjét óriási izgalmakkal várják a rajongók. A történt egy tudathasadásos férfiról szól, aki több nőt is elrabol és fogva tart. Igazi kihívás lesz végignézni...
Magyarországi bemutató: 2017. január 19.

 

 

A Kaptár: Utolsó fejezet

 

Még Paul W.S. Anderson direktor sem gondolta komolyan, hogy halhatatlanná teszi Őt a Kaptár sorozat. Először csak a rendezői széket, majd a producer szerepét és a főszereplőt is megkaparintotta. Igazi családi vállalkozássá nőtte ki magát a horrorszéria. Milla Jovovich szépsége pedig úgy fest időtálló, akárcsak az akciók iránti szenvedélye. Az Umbrella gyárral, illetve a zombikkal folytatott harcára ki kíváncsi? A kérdés költői, hiszen az utolsó fejezet sem mindig utolsó. Ezt tudják Hollywood-ban is.
Magyarországi bemutató: 2017. január 26.

 

 

Az alapító

 

Úgy fest, hogy a tengerentúlon bárkiből lehet milliomos. Legalábbis ezt a látszatot kelti az a sok életrajzi film, amit az utóbbi években készítettek a filmesek. Ezúttal a híres gyorsétteremlánc tulajdonosának kálváriáját élhetjük át. Ray Kroc egy hamburgerest üzemeltetett, aztán megismerkedett az ötvenes években a McDonald fivérekkel. Ettől kezdve pedig élete gyökeresen megváltozik. Igazi, amerikai tündérmese.
Magyarországi bemutató: 2017. február 2.

közösség

további frisss

lap tetejére