Hatalmas burgerek és fincsi fröccsök mellé tolhatod a bulit - Megnyílt Szombathely legmenőbb gasztrokocsmája

(X) • 2016. október 03., hétfő •
Így fuzionálhatsz a Szifonnal!
Hatalmas burgerek és fincsi fröccsök mellé tolhatod a bulit - Megnyílt Szombathely legmenőbb gasztrokocsmája

Megnyílt Szombathely legtutibb gasztrokocsmája, ahol vidám és hangulatos környezetben tömhetjük tele a hasunkat vagy alapozhatunk az esti bulihoz. A hely egyik különlegessége, hogy a kínálatában rengeteg ország specialitása szerepel. Például nem kell átugranunk Horvátországba egy adag cevapciciért vagy Ausztriába ha egy kis leberkäse-t szeretnénk burkolni.

Italok terén sem más a helyzet, a legkülönbözőbb fröccsökkel, sörökkel és töményekkel pörgethetjük fel magunkat. Sőt, a piánkat még szódás szifonban is kérhetjük. Ráadásul, nem kell messzire mennünk egy jó házibuliért sem, ugyanis a Szifonban rongyosra táncolhatjuk magunkat, ha épp ehhez van kedvünk.

A gasztrokocsma egyébként a belvárosban helyezkedik el (9700, Szombathely, Óperint utca 7.) egy ingyenes parkolóövezetben, és nincs messze az egyetemtől sem, plusz, mindig találsz itt valamilyen extra italakciót. De ha valamiért épp nem arra a piára vagy rákattanva, akkor sincs gond, ugyanis az árak és az adagok alapvetően korrektek. És hogy mikor tuningolhatjátok fel magatokat itt a haverokkal?

H-K: 12:00 – 23:00

Sze-Cs: 12:00 – 2:00

P-Szo: 12:00 – 7:00

V: 15:00 – 23:00

Ha az árakról vagy a programokról még többet szeretnétek megtudni, akkor kattintsatok ide!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére