Harmincadik szezonját zárta a szombathelyi Műjégpálya

Frisss.hu - Fotó: Tóth Arnold • 2017. február 25., szombat •
Ügyességi feladatokkal és fesztivál hangulattal telt a szombat.
Harmincadik szezonját zárta a szombathelyi Műjégpálya

A szikrázó napsütést ugyan néha megzavarta egy-két kósza felhő, de a jégkorisok kedvét semmi sem szeghette szombaton, a Jég Veled Szezonzáró Jéggálán a Városligeti Műjégpályán. A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség a 2016/2017-es szezonban három hónap alatt 12 nagyszabású eseményt szervezett, köztük a Nemzetközi Színes Mikulás találkozót és a Jégkarnevált a meztelen korcsolyázással.  

Az egyre népesebb tábort tudhatnak magukénak, így a három hónap alatt rangos diáksport versenyeket szerveztek. Varga Jenő, Magyarország első jéglovagja elmondta, hogy ezeken szinte minden szombathelyi iskola képviseltette magát és akkor a Pingvinek jégkorong meccseit még nem is említettük.

Az szezonzárón is voltak ügyességi feladatok, mint például a kapura ütés, a kapura rúgás, a síbotos tolás és a kapu alatt átbújás. A játékra pedig nem csak a kicsik voltak kaphatóak, a nagyok is kipróbálták koris tudásuk. Aki kedvet kapott egy kis csúszkálásra, az február 26-án még kimehet a szombathelyi Műjégpályára, a következő szezon pedig várhatóan 2017. novemberében kezdődik. Addig is, itt egy kis kedvcsináló videó a bemelegítésről:

Ezt pedig az egyik olvasónktól kaptuk:

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére