Harmadszor is legyőzné a Vasast a Hali

SzR-haladas.hu • 2017. május 13., szombat •
Szombat este a dobogós helyezésért versenyző Vasas csapatát fogadja Sopronban a Haladás. A labdarúgó NB I. 31. fordulójában.
Harmadszor is legyőzné a Vasast a Hali

Ami az előzményeket illeti, érdekesség, hogy mindkét eddigi találkozón a szombathelyi zöld-fehérek legyőzték a fővárosi piros-kékeket, akik elég szeszélyes tavaszt produkáltak. Az angyalföldiek a legutóbbi négy fordulóban előbb megverték az FTC-t és a Budapest Honvédot, majd meglepetésre kikaptak a Diósgyőrtől és a Pakstól is.

A Haladás a felcsúti, Videoton elleni 2-0-s vereség után javítani akar. A reményt táplálhatja, hogy ősszel Sopronban 1-0-ra, míg tavasszal a fővárosban 3-2-re verte mai ellenfelét a zöld-fehér csapat. Emellett legutóbbi két hazaiját – Diósgyőr 2-0, Paks 2-0 – kapott gól nélkül, hat ponttal hozta le. A vasiak az ötödik, a vendégek a negyedik helyen várják a sípszót, a két csapat között öt pont a különbség.

Mészöly Géza, a Hali mestere a klub honlapjának nyilatkozott. 
Motivált, kemény ellenfélre számítok. Biztos vagyok benne, hogy a Vasas mindent megtesz, hogy javítson, ezért aztán nagy taktikai küzdelmet várok a mérkőzéstől. A középpályán Vidára és Bereczre, elől pedig Gaálra különösen oda kell figyelnünk. Utóbbit ugye nagyon jól ismerjük, tudjuk, hogy életveszélyesek a szabadrúgásai. Hátul Korcsmár és Hangya ad stabilitást a védelemnek. Mellettünk szól, hogy Sopronra immáron hazai pályaként tekinthetünk, és, hogy az idei bajnokságban mindkétszer legyőztük a Vasast.

Ennek ellenére, szerintem nagyon meg kell izzadnunk a remélt három pontért. Kétszer már borsot törtünk az angyalföldiek orra alá, erre készülünk most is – fogalmazott a haladas.hu-nak Mészöly Géza, aki várhatóan a Király – Jagodics, Wils, Devecseri – Polgár, Jancsó, Iszlai, Bosnjak – Mészáros, Williams, Halmosi összeállítású csapatot küldi a pályára.
Csereként Gyurján, Schimmer, Kovács, Tóth M., Rácz és Winkler jön számításba.

A Haladás – Vasas meccs 18 órakor kezdődik.

 

közösség

további frisss

lap tetejére