Hangulatos mini hálószobák minden alkalomhoz

NR/apartmenttherapy.com - Fotó: apartmenttherapy.com • 2017. április 30., vasárnap •
Ahol a kreativitásnak nem szabhatott határt a kis hely.
Hangulatos mini hálószobák minden alkalomhoz

Évszaktól függetlenül szeretünk sokáig és sokat aludni. A kis elvonulásokhoz pedig nem árt egy jó ágy, ahol mindent lehet, és lehetőleg egy meghitt, kis helyen. Ezekre mutatunk most pár megoldást, szóval hideg idős, összebújós vagy nyári vadulós, a mini hálószoba a legjobb megoldás.

Cuki padlásszoba, ami egyszerre nyugtat a menta-zöld árnyalatával, másrészt kicsit taszít a nagyi befőttjéről készült képpel, de ugye a kiegészítők opcionálisak.

Kettőt egy áráért. Az éjszakai baglyoknak nem kell lemondaniuk az éjszakai olvasás öröméről, és akkor sem kell a kanapén nyomorogva aludniuk, ha az izgalmas könyv esetleg nem várt bealvást eredményez.

Ez egy kicsit sötét hangulatú verzió, közvetlenül az ablak alatt, így egyből tudni fogjuk, hogy milyen idő van odakint.

Ágy kilátással, ennyit tudunk mondani erre a kompozícióra. Ebben a szerelmi fészekben még a csillagos égboltot is az ágyból, közösen nézhetik a szerelmesek.

A rejtett hálószoba. Ha egy ilyet bevállalunk, hamar elhitethetjük a vendégeinkkel, hogy sohasem alszunk.

Ez pedig csak első ránézésre tűnik kanapénak, éjszakára megduplázódik...

A skandináv kunyhókat idéző kis hálófülkét inkább a téli, hideg estékhez igazították, de ettől függetlenül nagyon jó dolog.

Hideg színek, fülledt éjszakákhoz. Azért ez a verzió tényleg csak akkor játszik, ha nagyon hely szűkében vagyunk a lakásban.

Elfüggönyözhető privát zóna, ami egyszerre mesésen álomszerű, másrészt remek helyszíne a romantikázásnak. Szóval, adja az érzést rendesen.

Mindennapos használatra talán alkalmatlan, de vendégágynak tökéletes. Azért kipróbálnánk, milyen lenne itt ébredni.

közösség

további frisss

lap tetejére