Halmosi Péter: bravúrra készülünk vasárnap este

Szita Róbert - Horváth Csaba • 2015. július 18., szombat •
A Haladás csapatkapitánya, Cucu szerint újra minőségi játékosokból áll a szombathelyi zöld-fehér csapat és ez vasárnap este, a Fradi ellen a pályán is bebizonyosodhat.
Halmosi Péter: bravúrra készülünk vasárnap este

Rengeteg program volt a héten a Haladásnál, szurkolói ankét, mezbemutató, szerződés-aláírás és akkor még nem is beszéltünk a napi edzésekről. A frisss.hu ott volt minden zöld-fehér eseményen, ahogy Halmosi Péter is.

Cucu! Milyen az új mez?

Tetszik a mez, de a feleségem már teljesen odavan, hogy napok óta egyedül kell lennie a két gyermekünkkel. Folyamatosak az elfoglaltságok, de a bajnoki rajt előtt ez teljesen normális. Egyébként szerintem az Adidas patinás márka, de a Legea is teljesítette azt, amit vártunk tőle. Ez a profi sportfelszerelés is a Haladást minősíti. 

Tényleg fontos a megjelenés?

Egy profi csapat esetében nagyon fontos a megjelenés, az ellenfeleknek ugyanis látniuk kell, hogy komoly, nagy múltú csapat vagyunk, és komoly tervekkel és célokkal rendelkezünk. Nagyon örülök a változásoknak, látható, hogy megmozdult a futballélet Szombathelyen és ez a három esztendőre kötött szerződés is azt bizonyítja, hogy a Halival számolni kell és a Halival számolnak is. 

Jöhet a Fradi vasárnap?
Persze, jöjjön csak! Mi már itt vagyunk és össze is állunk vasárnapra. Azt gondolom, hogy a Fradi ellen nem kell senkit sem motiválni. Még a fiatal és az új légiósaink is tudják, mit jelent a Fradival játszani. Minőségi játékosaink vannak újra, ismét lesz szurkolótáborunk, külön koreográfiával is készülnek. Remélem, hogy sikerül a bravúr, mert mi nyerni szeretnénk annak ellenére is, hogy jelenleg a legerősebb hazai csapat a Ferencváros.

A Haladás – Ferencváros bajnoki meccs vasárnap 18 órakor kezdődik a Rohonci úton.    

 

közösség

további frisss

lap tetejére