Haladás-csapatfotó: egységes címer, új támogató és persze új játékosok

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. július 13., csütörtök •
A bajnokcsapat elleni szombati, kispesti mérkőzésen már az új címerrel és az új támogató nevével ellátott zöld-fehér szerelésben lép pályára a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.
Haladás-csapatfotó: egységes címer, új támogató és persze új játékosok

A zöld-fehérek mestere, Mészöly Géza honlapunknak a csapatfotózás előtt elmondta, hogy az eddigi keretmozgással elégedett, bár a csapat egyik legértékesebb játékosát, Iszlai Bencét nagyon nehéz lesz pótolni, illetve egy gólérzékeny támadó még nagyon kellene. 

Nagyon intenzív hetek állnak mögöttünk, amit elterveztünk azt végrehajtottuk, jó felkészülési mérkőzéseket játszottunk, igaz, hogy a Király Kupán fáradtan mozgott a csapat, de aztán a két utolsó felkészülési meccsen és az elmúlt héten is már olyan koncentráltságot tapasztaltam, ami mindenképp jó előjel. Bízom a sikeres rajtban és abban, hogy ismét felvehetjük a versenyt az 1-6. hely valamelyikéért – tette hozzá a vezetőedző.

A csapatfotózáson egyébként ott volt mindenki, a 25 mezőnyjátékos (közöttük az új szerzemények), a 4 kapus és a szakmai stáb új tagjai is, akik már az egységes Hali-címerrel díszített új mezben álltak oda fotóriporterünk elé.  

Mint ismeretes, még az idén, az alapítás kilencvennyolcadik esztendejében átadják az új Haladás Sportkomplexumot, így a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a Haladás Vasutas Sportegyesület a szombathelyi szurkolókkal közös egyetértésben úgy döntöttek, hogy egységes címerrel sportolnak tovább a labdarúgók és a többi szakosztály tagjai is. Akárcsak az alapításkor, az új címer felső részén is a Haladás név szerepel, a pajzs hétszer vágott fehérrel és zölddel, benne az alapítás 1919-es esztendejével. 
A szombaton startoló 2017/2018-as labdarúgó-bajnokságban így már az új címerrel ellátott mezekben játszanak a zöld-fehérek, és július közepétől a szurkolók is megvásárolhatják a mezeket, sálakat és további ereklyéket. 

A mezen pedig nemcsak a Haladás címer, hanem a jól ismert OTP Bank Liga, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. és az egyik sportszergyártó mellett a Malachit Trans neve is ott szerepel már.
 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére