Ha van fölös 225 milliója, feltétlenül vegye meg ezt a luxusházat Szombathelyen!

frisss.hu fotó: otthonterkep.hu • 2016. november 20., vasárnap •
Pazar okosház keresi új lakóját.
Ha van fölös 225 milliója, feltétlenül vegye meg ezt a luxusházat Szombathelyen!

"Szombathely Alsóhegy városrészén, családias csendes környezetben nettó 414 nm-es, 3 szintű vegyes funkciójú igényesen kivitelezett lakó és iroda épület 1735 nm-es telken eladó. Az alagsorban gépház, a földszinten két iroda blokk teakonyhával és 3 állásos gépkocsi beállóval, az emeleten egy lakás (3 szoba+ nappali+konyha+ fürdő) található. 
A ház a legkorszerűbb Alpha Innotech geotermikus fűtési-hűtési rendszerrel,(függőleges szondás,110m) 20 cm vastag grafitos hőszigeteléssel rendelkezik, ami biztosítja az épület rendkívül alacsony energiaigényét. Továbbá a meleg víz és a fűtés rásegítése napkollektorokkal megoldott. Épület nyílászárói vörösfenyő-és külső aluminum borításúak, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. Korszerű hővisszanyerő épületszellőztető, programozható redőny és kapu, valamint kamera és riasztórendszerrel felszerelt.(Intelligens ház). A parkosított udvar automata öntözővel van ellátva. 

Az ingatlant egyedivé teszi a földszinten lévő wellness rész, amely beépített feszített tükrű medencét, jacuzzit és külön konditeremet foglal magába.  Az épület későbbi karbantartása, fenntartása, takarítása megállapodás kérdése- olvasható az otthonterkepen.

Így néz ki kívülről-belülről:

közösség

további frisss

lap tetejére