Ha minden szoba-konyhás lakás ilyen lenne Szombathelyen, azonnal beköltöznénk az egyikbe

NR/apartmenttherapy.com - Fotó: Freedomky.cz • 2017. május 15., hétfő •
Lehet, hogy elég egysíkúan nézne ki egy-két utca a városban a modern dizájn miatt.
Ha minden szoba-konyhás lakás ilyen lenne Szombathelyen, azonnal beköltöznénk az egyikbe

Vas megyében is rengeteg apró kis ház van, amik nagyon aranyosak és valahogy mindig vágyunk arra, hogy egy ilyenünk legyen. Persze, nem egyszerű ezekben ellenni, de a kreativitás mindig kisegít a hely szűkéből. Erre bazíroz a cseh Freedomky nevű design stúdió is, akik megalkották a 22 négyzetméteres kis otthonukat, a Model S-t.

Az egyszerű és kis csomagolás egy tágas belső teret rejt, ahol mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet. Egy elhúzható üvegajtón keresztül juthatunk a belső térbe, ahol a mindent beborító fa környezet rendkívül nyugtató hatású.

A tetőn napkollektorok, bent pedig egy kandalló fokozzák a komfortérzetünk, a kis hálófülke rendkívül jó pofa, a konyha pedig kellően kezesnek tűnik. A kis fürdőszoba is nagyon hangulatos, és még a bútorokra sem lesz gondunk, mivel szinte minden beépített.

Aki kicsit nagyobbra vágyik, az választhatja a 37 négyzetméteres Model M-et, amiben már kanapé is van a nappai-konyha részlegen, nagyobb fürdőszoba, külön hálószoba és egy előtér is jár. Európában több helyen megtalálhatjuk a cég termékeit, így nem kétséges, hogy Magyarországon is fel tudnak húzni egy ilyen álomotthont.

közösség

további frisss

lap tetejére