Győzött is és ki is kapott a Haladás

frisss • 2019. október 08., kedd •
Az NB I-es csapatnak sikerült jobban a hétfői nap.
Győzött is és ki is kapott a Haladás

Haladás VSE – Nyírgyulaj KSE 6:2 (1:2)

A 7. fordulójához ért az NB I-es futsal bajnokság. A Nyírgyulaj veretlenül, négy győzelemmel, egy döntetlennel a háta mögött érkezett Szombathelyre, míg a Haladás zsinórban aratott négy győzelem, után lépett pályára. A játéknap rangadóját rendezték a vasi megyeszékhelyen. Az előjeleknek megfelelő volt a játék képe. Gyors, pörgős, agresszív, jó futsal mérkőzés zajlott a Haladás Sportcsarnokban. A vendégek megnehezítették a vasiak dolgát! A félidőben még vezetett is a Nyírgyulaj, de a második félidőben már nem bírták tartani a tempót a végig nagy iramot diktáló szombathelyiekkel, akik a hajrában örömfutballal szórakoztatták szurkolóikat és ennek köszönhető a nagyarányú győzelem! Megérdemelten tartotta a Rohonci úton a 3 pontot a zöld-fehér együttes! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán 3, Milos Simic, Vas Ádám

Haladás VSE II – PTE PEAC R-Bus 4:7 (2:1)

Hazai pályán játszott az NB II-es csapatunk a bajnokság 6. fordulójában. Az ellenfél a Pécs gárdája volt. A gyerekek nagyszerűen kezdték a mérkőzést. Jól, magabiztosan játszottak, sajnos a játékrész felétől azonban visszaesett a teljesítményük! A második félidőben is visszafogott játékot mutattak a mieink és szerencséjük sem volt, így sajnos elvitte a három pontot az ellenfél! Jövő héten hétfőn lehet javítani! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Sipos Gergő, Papp Zsombor, Németh Gábor, Kovács Máté

Csütörtöki mérkőzés idegenben: Rubeola FC – Haladás VSE

Az NB I-es futsal bajnokság 7. fordulójának játéknapja a héten, pénteken lesz. A Haladás csapata a Csömörhöz látogat. A mérkőzést a hazai csapat kérésére előbbre hozták. Így egy nappal korábban, csütörtökön, 19:00 órakor kerül megrendezésre a találkozó a Csömöri Sportcsarnokban. A hazaiaknak eddig 2 pontot sikerült szerezni, de ennek ellenére jó erőkből állnak, vannak válogatott játékosaik. A Haladás a Nyírgyulaj elleni győzelmével a 2. helyre lépett fel a tabellán. Nehéz mérkőzés lesz, de 3 pontért utazik a csapatunk Csömörre! Hajrá Hali!

október 10. - 19:00, Csömöri Sportcsarnok

 

közösség

további frisss

lap tetejére