Győztek kézis lányaink Marcaliban

szróbert-marcaliportal.hu • 2014. március 23., vasárnap •
Dobogós helyen szerepelve látogatott a Haladás VSE női NB I/b-s kézilabda csapata a marcali Városi Sportcsarnokba. A március 22-én megrendezett nagyon küzdelmes mérkőzés első félidejében még a hazaiak vezettek, aztán fordult a kocka, mivel a szombathelyi zöld-fehérek kevesebbet hibáztak, két góllal nyerték, s büszkén őrzik a bajnokság 3. pozícióját: Marcali VSZSE - Haladás VSE (14-12) 25-27!!!
Győztek kézis lányaink Marcaliban
Felnőtt NB1/B 20. forduló

MARCALI VSZSE- HALADÁS VSE 25 : 27 (14 : 12)
Vezette: Pech, Vágvölgyi

Haladás VSE: Tömő Alexandra - PUKLER GLÓRIA 9, MAYER MAJA 11, Bolfán Nikolett, DEBRECZENI LUCA 5, Szendrei Barbara 1, Szecsődi Vivien 1. Csere: Gönczöl Tünde, Becséri Kitti. Edző: Bölöni Roland

A hazai csapat kezdte jobban a találkozót, míg a szombathelyi lányok a mérkőzés első felében sokat hibáztak. A szünet közeledtével azonban sikerült minimalizálni a különbséget és felzárkóztak az ellenfélhez. A második játékrészben a Haladás egy remek tíz perces játék alatt végleg eldöntötte a mérkőzést (20:26). A végére a hazaiak teljesen elkészültek erejükkel, s bár két gólra felzárkóztak, a szombathelyi győzelem ekkor már nem forgott veszélyben. A csapat újabb szép győzelemmel örvendeztette meg a szombathelyi kézilabda szurkolókat.

Bölöni Roland: - Nagyon fontos két pontot szereztünk ma, gratulálok a lányoknak! A következő két mérkőzésünkön akár be is biztosíthatjuk magunknak a bajnoki bronzérmet, ehhez azonban ugyanilyen koncentrált csapatjátékra van szükség, amit eddig produkáltunk itthon és idegenben is.

A Haladás VSE kézilabdacsapata legközelebb április 5-én 18 órakor itthon lép pályára a Ferencváros II. csapata ellen.

közösség

további frisss

lap tetejére