Hende Csaba: gesztus értékű a személyes átvétel!

szróbert • 2014. június 28., szombat •
Puskás Tivadar polgármester Szombathely kiemelkedő polgárainak személyesen adja át a Szent Márton kártyát. Veres András megyéspüspök után, június 28-án, Hende Csaba országgyűlési képviselő, Magyarország honvédelmi minisztere vehette át a szombathelyi identitást hűen tükröző városkártyát. A polgármesteri hivatal köztisztviselői egyébként június 30-ig kézbesítik a kártyákat.
Hende Csaba: gesztus értékű a személyes átvétel!

Miután a város első embere arról tájékoztatta az országgyűlési képviselőt, hogy a kedvezmények listáját is tartalmazza az átadott levél és hatósági határozat, a honvédelmi miniszter gesztus értékűnek nevezte, hogy saját családi házában - dr. Holler Péter, az önkormányzat jogi osztályának munkatársa jelenlétében - vehette át a szombathelyi identitást is megtestesítő kártyát. 

Az országgyűlési képviselő - a sajtó képviselői előtt - azt hangsúlyozta, hogy a közelgő önkormányzati választásokon minden szombathelyinek Puskás Tivadart kell támogatni, hiszen ő olyan politikus, aki meg tudta őrizni civilségét, akinek munkája nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy jelenleg már 4% alatt van Szombathelyen a munkanélküliség.  

A frisss.hu megtudta, hogy amennyiben a polgármesteri hivatal munkatársai - a kártya kézbesítésekor - valakit nem találnak otthon, akkor július hetedike után a hivatal ügyfélszolgálatán átvehetik azt. Szükséges, hogy az átvevő a személyazonosságát személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél felmutatásával igazolja.  

közösség

további frisss

lap tetejére