Freddie-vel fürdőztünk Sárváron

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. július 23., szombat •
Végre igazi nyári időben volt részünk a pénteken, mi más is lehetne a program, mint csobbanás. De hol? Mi Sárváron jártunk és fürdőztünk. Freddie-vel. Írjuk a részleteket!
Freddie-vel fürdőztünk Sárváron

Mivel az idő is a nyarat mutatott, szemezgetve a vasi lehetőségek közül a Gyógy- és Wellnessfürdőt választottuk Sárváron, ahol nemcsak a medencék vártak minket, Éjszakai Fürdőzésben is volt részünk: a zenés estén Freddie-t láthattuk, hallhattuk. Rajtunk kívül egyébként, rengetegen döntöttek a csobbanás mellett, az énekesre, A Dal 2016 győztesére annyian vártak, hogy alig akadt hely 22 óra körül a színpadhoz közeli medencéknél. Pásztázva a medencékben hűsölőket, ismerős arcokat fedeztünk fel: Nagy Jonathannal, a szombathelyi bűvésszel és családjával is találkozunk.

A mini-koncert pedig tovább fokozta a hangulatot: a zene, a lassan hűvösödő levegő, a kellemesen meleg víz hármasa igazi kikapcsolódást jelentett egy dolgos nap után. No, meg a standételek: engedtünk a kísértésnek és késő este vacsoráztuk is egy jót. Összefoglalásként egy szó jutott eszünkbe: jövünk vissza!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére