Fidelitas: Átlátható módon kampányolunk

frisss.hu • 2017. május 11., csütörtök •
Sajtótájékoztatót tartott Gagyi Levente megyei képviselő és Rozsencich Bence, a Fidelitas Szombathelyi Szervezetének elnöke. Bejelentették, Vas megyében is megjelentek az ifjúsági szervezet tájékoztató plakátjai.
Fidelitas: Átlátható módon kampányolunk

Nem szeretnénk, ha egyes pártok tevékenysége az ócska bábjátékok szintjére süllyednének, ezért figyelemfelhívó plakátkampányt indítunk – mondta Rozsenich Bence, hozzátéve, hogy az a céljuk, hogy leleplezzék azokat a politikusokat, akiket „milliárdos gazdáik” bábként rángatnak. Az elnök kitért arra, hogy Vona Gábor pártja a Jobbik Simicska Lajos befolyása alá került, míg a baloldal Soros György kottájából játszik. – Ha Simicska Lajos azt akarja, akkor a Jobbik nem szavazza meg a kötelező kvóta elleni alkotmánymódosítást.

Hiába ígéri az MSZP elnöke a népszavazás előtt, hogy a parlamentben támogatnak mindent, ami a bevándorlás megállítását szolgálja, Soros György üzen, és a népszavazás után az MSZP már nem támogat semmit – sorolta az indokokat Rozsenich. Gagyi Levente megyei képviselő elmondta, a plakátkampánnyal egyaránt szólnak a jobb és baloldali szavazókhoz.

Az egy hónapig tartó országos plakátkampányban szeretnék megmutatni mindenkinek, hogy a baloldalnak Soros György, a Jobbiknak pedig Simicska Lajos a gazdája – árulta el a képviselő, hozzátéve, hogy több mint kétezer plakátot helyeztek ki, melynek költségeire a Fidesz országos elnökségétől kértek és kaptak támogatást átlátható módon.

közösség

további frisss

lap tetejére