Falco-Alba előtt: a sárga-feketék csúsznak, másznak majd a labdákért

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. június 16., péntek •
Jó játékkal és győzelemmel szeretne búcsúzni az idei szezonban is fantasztikusan szurkoló hazai közönségétől a Falco.
Falco-Alba előtt: a sárga-feketék csúsznak, másznak majd a labdákért

Három meccs után az Alba Fehérvár 2-1-re vezet a kosárlabda-döntőben. A 4. meccs előtt két hazai főszereplőt kérdeztünk. 

A Falco vezetőedzője, Srecko Sekulovic szerint vasárnap dől majd el a bajnoki cím sorsa. 

Az utolsó meccsen jobb volt a döntő szituációkban az Alba, de a negyedik meccsen ennek a tendenciának meg kell fordulni. Szerintem igazi háború lesz, melyen újra bebizonyíthatjuk saját közönségünknek, hogy mennyire jó csapat vagyunk, ők pedig azt, hogy mennyire szeretnek bennünket. Mindenki jó formában van, sérültünk nincs. Ha valaki 5 percen át extrát nyújt, az nyerhet. A párharc eddigi mindhárom meccse nagyon szoros volt, szerintem ma este is így lesz. A győzelem a cél, két vereség után muszáj ma nyerni és akkor vasárnap este az ötödik meccsen dőlhet el a bajnoki cím sorsa – fogalmazott a szerb vezetőedző.

Váradi Benedek is a küzdeni tudás fontosságáról beszélt. 

Szeretnénk az utolsó hazai mérkőzésünkön győzelemmel búcsúzni a hazai pályánktól és a lenyűgöző szurkoló-táborunktól. Szeretnénk mindent megtenni a győzelem érdekében. Küzdeni fogunk, ha, kell, csúszunk, mászunk minden labdáért – válaszolt a klub honlapjának érdeklődésére a Falco csapatkapitánya. 

A Falco - Alba döntő 4. meccse pénteken 18 órakor kezdődik az Aréna Saváriában. Honlapunk ÉLŐben udósít majd az összecsapásról. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére