Ezért a három tulajdonságodért szeretnek a legjobban a csillagjegyed szerint

frisss.hu • 2017. április 26., szerda •
Igaz rátok?
Ezért a három tulajdonságodért szeretnek a legjobban a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek vannak jobb és rosszabb tulajdonságai is, most a három legjellemzőbbet emeltük ki. 

 

Kos: A Kos az egyik legszélsőségesebb jegy, sokan nem kedvelik őket túlságosan szókimondó természetük miatt. De alapvetően megbízhatók, optimisták és céltudatosak.

Bika: Földhözragadtságuk sok szempontból előny, mint hátrány, a realitás talaján mozognak, ami számos problémán átlendíti őket. A Bikák rendkívül hűségesek, nagylelkűek és barátságosak.

Ikrek: Az egyik legenergikusabb jegy az Ikrek, imádnak a társaság közeppontjában lenni, mellettük sosem unalmas az élet. Az Ikrek megfontoltak, családcentrikusak és kíváncsiak.

Rák: A Rák a családjáért él, imád nosztalgiázni és nagyon kötődik a múlthoz. A Rákok érzékenyek, gondoskodók és ragaszkodók.

Oroszlán: A zodiákus királyai bár a leghiúbb jegy, nem jellemzi őket az önzőség. Szeretik a színpadias fellépést és a dicséretet, ő sem fukarok, ha energiát kell valakibe önteni. Ambiciózusak, segítőkészek és lovagiasok.

Szűz: Imádják a rendet és a rendszert az életükben, messziről kerülik a káoszt a munkában és a magánéletben is. A Szűz jegyűek megbízhatóak, precízek és reálisak.

Mérleg: A Mérlegek nem szeretik az egyedüllétet, imádnak társaságban lenni és meghatározni az alaphangulatot. A változó kedvük miatt gyorsan tudnak alkalmazkodni. A Mérlegek kiegyensúlyozottak, harmonikusak és diplomatikusak.

Skorpió: Bár az egyik legmegosztóbb jegy, ha valakinek Skorpió barát jut, az biztos lehet abban, hogy egy életen át elkíséri. A Skorpiók nagyon lojálisak, titokzatosak és szenvedélyesek.

Nyilas: Az egyik legtüzesebb jegy alapja a lendület, de nem gyakran mutatják ki az érzelmeiket. A Nyilasok kalandvágyók, pörgősek és emberszeretők.

Bak: A Bakok a tárgyilagosság mintaképei, és állandóan a tökéletességre vágynak. A Bakok terhelhetők, becsületesek és kitartóak.

Vízöntő: A Vízöntők általában nem tudják magukban tartani a véleményüket, ami miatt sok problémájuk akad. De a Vízöntők nagyon szórakoztatóak, szabad szelleműek és extravagánsak.

Halak: A legszentimentálisabb jegy. A Halak imád álmodozni az élet nagy és kisebb dolgain. Romantikusak, kreatívok és önzetlenek. 

közösség

további frisss

lap tetejére