Ezeket a csillagjegyeket viseli meg leginkább a szakítás

Szerző: frisss.hu - Fotó: pexels.com • 2017. augusztus 30., szerda •
Hidegnek, érzéketlennek tűnhetnek, de valójában szinte felemészti őket a fájdalom.
Ezeket a csillagjegyeket viseli meg leginkább a szakítás

Sohasem egyszerű megválni attól, akit szeretünk. Bizonyos csillagjegyek szülöttei azonban szinte képtelenek túltenni magukat az őket ért sérelmeken. Lássuk, kik is ők…

A Bika minden szálat elvág

Alapvetően nyugodt, szerethető jegy. Ha azonban megsértik, akkor mindent megtesz azért, hogy a másikat kitörölje az életéből. Miután szakított vele a szerelme, szinte azonnal megszabadul azoktól a dolgoktól, amik a másikra emlékeztetik. Bár szigorúnak és hidegnek tűnik a reakciója, valójában ezzel igyekszik csillapítani az égető fájdalmat, amit a másik elvesztése okozott neki. A felejtéshez sok időre van szüksége. 

A Halak teljesen összeomlik

Képtelen beletörődni abba, hogy vége lett. Teljesen megzavarodik, hajlamos olyan dolgokat tenni, amik korábban nem voltak jellemzőek rá. Az elhagyatottság érzése csontig ható félelemmel tölti el. 

Fotó: pexels.com

A Rák folyamatosan őrlődik

Az egyik legérzékenyebb, zárkózottabb jegy, aki hajlandó mindent megtenni szíve választottjáért. A szakítás borzasztóan megviseli, szinte beleőrül a fájdalomba. Ha megbántják, azonnal visszahúzódik a „páncéljába”, de a látszat ellenére legbelül folyamatosan tépelődik és őrlődik. A nagy csalódások után hajlamos azt érezni, hogy minden összeomlott körülötte, nem tud majd újra szerelmes lenni és bízni. Ebből az állapotból az zökkenti ki, ha ismét hatalmába keríti a rózsaszín köd. 

Az Oroszlán túl büszke beismerni a fájdalmat

Ez a jegy büszkeségből képtelen beismeri azt, hogy a másik elhagyta. Hajlamos letagadni mások előtt a szakítás valódi okát, inkább ferdít a valóságon. Bár belül bántja a dolog, kívülről semmi különös sem látszik rajta. Emelt fővel maximum annyit mond, hogy az exe totál megőrült, jobb is, hogy vége lett. 
 

közösség

további frisss

lap tetejére