Ezeken a helyen nőnek ki Szombathely új lakóparkjai

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2016. november 17., csütörtök •
Jövőre rengeteg új építésű házba költözhetnek be.
Ezeken a helyen nőnek ki Szombathely új lakóparkjai

Mindenki csendes környéken szeretné álomra hajtani fejét. Vannak, akik családi házban és akadnak olyanok is, akik társasházban képzelik el mindezt. Nyakunkba vettük a várost, hogy megnézzük hol épülnek a legújabb lakóépületek.

Elmondható, hogy az Oladi lakótelep hamar beépült és előnyös fekvésének köszönhetően hamar virágzásnak indult. Orvosi rendelő, iskola és több bolt is van a környéken, ez pedig azt vonja maga után, hogy sokan szeretnének ideköltözni. 

Korábban önálló szigetként tekinthettünk rá, azonban ennek vége. Az Oladi Általános Művelődési Központ előtt már magasodik a legújabb emeletes ház. Ráadásul a lakótelep másik végén álló üres telket is felparcellázták, ahol megkezdődtek a munkálatok. Ezzel pedig az utolsó terület is megszűnik és olvad egybe a régen oladi falunak hívott családi házas övezettel.

Közkedvelt területnek nevezhető a Parkerdő lakópark is, ahol szinte egymást érik az építkezések. A csendes környék, friss levegő bizonyára sokak számára csábító.

Hamarosan az Újvilág utcában is keresztelhetünk egy lakóparkot, hiszen itt is egyre többen vásárolnak telket és képzelik el jövőjüket. Valóban impozáns és nagyon családias környék

.

közösség

további frisss

lap tetejére