Ezek a legkirályabb androidos képszerkszető applikációk

Frisss/Phone Fanatics - fotó: ITC, whatsknowledge • 2017. január 09., hétfő •
Az okostelefonok korában már elképzelhetetlen, hogy a készülékkel készült fotókba ne nyúljunk bele.
Ezek a legkirályabb androidos képszerkszető applikációk

Aki számít, annak saját Instagram oldala van. Ennek egyetlen oka, hogy tudassuk a világgal mindazt, ami velünk történik. Épp ezért muszáj a lehető legjobb formánkat hozni, akkor is, ha épp akkor kelünk ki az ágyból. A szelfik korában pedig a cél a tökéletesség. Ezért ne lepődjünk meg, hogy a telefonokra zsákszám tölthetjük le a képszerkesztő programokat. A saját látásmódunkon túl óriási segítségünkre vannak ezek az applikációk. Nézzük, hogy mely képszerkesztőt ajánlatos telepíteni készülékünkre és ezek milyen funkciókkal vannak ellátva.

 

Pixlr

Eleged van, hogy az elkészült fotód kicsit homályos? Akkor ez a te programod. A Pixlr-O-Matic készítőinek hála könnyedén varázsolhatunk tűéles képeket, hogy a lehető legjobb felvételt küldjük ki a világhálóra. Persze az alapvető eszköztár megtalálható a Pixlr-ben is: vörös szem eltüntetés, sötétítés, világosítás. Lehetőségünk van egyébként több képből egyet csinálni. Felhasználó barát felülete miatt nagy népszerűségnek örvend az applikáció.

 

Snapseed

A Goolge saját fejlesztéséről van ezúttal szó. Mindent tartalmaz, amire szükségünk lehet és talán még egy kicsit annál is többet. Effektek, optimalizálási lehetőségek mellett vághatunk és színkorrekciót és végezhetünk a képeken. A filterek pedig amolyan habkönnyű ráadásként segíthetik munkánkat. Egy fontos előnnyel még rendelkezik a Snapseed, a kép mentésekor az eredeti file-t érintetlenül hagyja. Google termék esetén könnyedén párosíthatjuk a Dropbox-szal, Drive-val és a Photo-val is.

 

Photoshop

Ha széleskörű képszerkesztésre gondolunk, akkor elképzelhetetlen a munka a Photoshop nélkül. Érdekesség, hogy az első applikációt a program megálmodója az Adobe törölte a Play áruházból. Szerencsére átdolgozva, új köntösbe bújva két olyan szerkesztő került fel, amely nem okoz csalódást. Az asztali verziót mobilra optimalizálták a Photoshop fix-ben, az Express pedig szélesebb skálán kínálja az opciókat. Ráadásul a RAW formátumot is könnyedén kezeli.

 

Candy Camera

Számos értékes funkciót találhatunk ebben az applikációban. Első ránézésre azt gondolnánk, hogy ezt a programot a csajok számára találták ki. Ebben az esetben csalódnánk, még pedig hatalmasat. A candy camera a szelfikre szakosodott és óriási segítséget nyújt akkor, ha rossz fényviszonyok között készült el a fényképünk. Emellett matricázhatjuk is és kereteket is csaphatunk a fotóra. Máris kész a cukormázzal leöntött profilkép.

 

Facetune

Már nem kell profi fotóstúdiókat felkeresni, ha igazolványképet, esetleg profilképet szeretnénk készíteni. A Facetune segítségével pillanatok alatt tudunk módosítani az általunk kevésbé tetszetős felvételeken. A szemszín mellett belenyúlhatunk az arcunk mimikai ráncaiba is. Ha szeretnél egy tökéletes mosolyt, akkor ezzel az applikációval biztosan sikerülni fog célt érni.

közösség

további frisss

lap tetejére