Ezek a legdrágább eladó ingatlanok most Szombathelyen

frisss.hu • 2017. február 22., szerda •
Találtunk közel 400 millió forintért árult házat is.
Ezek a legdrágább eladó ingatlanok most Szombathelyen

1; 395 millió forintért árulnak egy az Árkádia közelében lévő családi házat. Több, mint 2600 négyzetméteren fekszik egy 700 négyzetméteres 10 szobás lakóház. Nem mindennapi paraméterekkel rendelkezik az ingatlan - írják az ingatlannet.hu oldalán.

A lakóház első részében 123 m2-en szépen kialakított iroda kapott helyet. Fogorvosi rendelőnek, könyvelő irodának, ügyvédi irodának, vállalkozásra egyaránt alkalmas. A ház hatalmas nappalijából nyílnak a funkcionális terek. Zsolnai cserépkályhák, egyedileg tervezett bútorok, textíliák fokozzák a hangulatot. Szépen megépített nagyméretű fürdőszobában masszázskád, épített zuhany is megtalálható.

Ha valaki kedvet kapna az ingatlan megvásárlásához, itt lehet további képeket nézegetni és persze információt szeertni. 

2; 225 millióért vehet házat a nyugati részen, családias csendes környezetben, nettó 414 négyzetméteres, vegyes funkciójú, igényesen kivitelezett lakóépület irodával, 1735 négyzetméteres telken eladó. A tulajdonos az egyszerűbb kezelhetőség miatt az ingatlant társasházzá alakította, mely a következő egységeket foglalja magába.

Fotó: otthoncentrum.hu

Egy nagyméretű gépház ami az alagsorban található, két iroda blokk teakonyhával, illetve egy három állásos garázs , végül egy prémium kategóriás lakrész plusz egy full-extrás wellness-fitness részleg, ami a tulajdonosok kényelmét és egészségét szolgálja- írják az ingatlannet.hu-n, ahol több fotót is talál. 

3; 135 millió forintért 400 négyzetméteres belvárosi házunk is lehet.  A dh.hu oldalán írják: házat az elegancia, igényesség és praktikusság jellemzi. Mind az építőanyagok mind a belső burkolatok és berendezés megválasztásánál a kiváló minőség és az ízléses megjelenés, elegancia volt a fő szempont. A ház alápincézett, ahol egy privát borozón kívül a háztartási helyiségek kaptak helyet.

Fotó: dunahouse.hu

A nappaliban és az étkezőben egy nagyobb társaság fogadására is lehetőség nyílik. A házban kilenc szoba plusz nappali, négy fürdőszoba és három gardrób található.

Fotó: dunahouse.hu

Az udvaron három gépkocsi elhelyezésére alkalmas garázs kapott helyet, felette egy külön vendéglakás, ami nappali, étkező, konyha és fürdőszobából áll. Több mint 1000 négyzetméteres telek tartozik a házhoz, így bőven van hely a pihenésre, szabadidő kellemes eltöltésére. Természetesen a kert szépen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, fúrt kút és egy 18 négyzetméteres faház is a lakók rendelkezésére áll. A tulaj biztonságára riasztó és kamerarendszer vigyáz.

4; 130 millióért kínálnak egy Szombathely szomszédságában eladó, ez a 2002-ben épült 334 négyzetméteres nívós családi házat. Az ingatlan gyönyörű panorámás telekre épült, hozzá 1923 négyzetméteres gondozott kert tartozik.

Fotó: 9700ingatlaniroda.com

Az alagsorban kétállásos garázs található, továbbá a ház különböző gépészetei is itt kaptak helyet. A ház alsó szintjén található a tágas, fénnyel teli, kandallós nappali és a luxus termékekkel felszerelt konyha.

Fotó: 9700ingatlaniroda.com

A hat szobából négy a felső szinten, kettő pedig az alsó szinten található. A belső térben szinte minden bútor egyedileg tervezett és beépített. Ha kilép az udvarra, akkor egy csobogóval ellátott, hatalmas kerti tó fogadja Önt. Az autómata öntözőrendszer a tavon keresztül biztosítja a kert locsolását, így az mindig gyönyörű marad. További extraként megemlítendő, a fűthető autófeljáró, a riasztó berendezés, padlófűtés az alsó szinten, a napkollektor berendezés, a központi porszívó, a belső uszoda, a légkondícionáló berendezés. Bővebb infók és fotók itt vannak!

 

Via ingatlannet.hu, ingatlannet.hudh.hu, ingatlan.com.

közösség

további frisss

lap tetejére