Ezek a kutyusok szeretnék a karácsonyt már az új gazdival tölteni!

fotó: Fekete István Állatvédő Egyesület • 2016. december 02., péntek •
Szupercuki karácsonyi fotózáson vettek részt a Fekete István Állatvédő Egyesület örökbe fogadható kutyái.
Ezek a kutyusok szeretnék a karácsonyt már az új gazdival tölteni!

Őket lehet örökbe fogadni, a részletek az állatvédők Facebook-oldalán.

Bella

Bella vagyok, de már most előre bocsátom, hogy van egy tesóm Szelly , aki szeretne velem elcuccolni gazdihoz. Nagyon hasonlítunk, de azért meg lehet bennünket különböztetni. Együtt nőttünk fel, ezért a hosszú évek alatt szoros kötelék alakult ki közöttünk. Mivel kalandvágyó csajok vagyunk, ezért atombiztos kerítés szükséges a tartásunkhoz. Szívünk és szeretetünk hatalmas, dupla test, dupla élvezet ! 
Ha szeretnél bundás, bújós, macilányokat magad mellé több mint testőrnek csörögj : 20/297-4868

 

Móric

Én vagyok a helyi szívtipró, a telep Adonisza, a női szívek elrablója. az állatvédő csajok, mind a lábaim előtt hevernek, mivel a kedves viselkedésem, a gyönyörűen csillogó fekete bundám és az állandóan mosolygó arcom, nem csaj látszat, hanem a valóság. Szerető szívemnél csak a termetem nagyobb, szikár, középkorú hovawart keverék vagyok, atlétikus megjelenéssel büszkélkedhetek. Ha velem jelensz meg bárhol, megjelenésem , elismerést vált ki mindenkiből . Ha társaddá fogadsz, hívd a 20/297-4868 számot.
 

Garbó

Garbó – A gércei lánycsapat egyik tagja vagyok Németjuhász beütéssel, csodaszép pofival, óriási szerető szívvel rendelkezem. Várom hasonló tulajdonságokkal rendelkező gazdi jelentkezését, aki legalább annyira fog szeretni engem, mint én őt. Az sem baj, ha meleg kéróval rendelkezik, amit megosztana velem, elsősorban a kanapéját. Ha rendelkezel a fent felsorol tulajdonságokkal, akkor mi lehetnénk a tökéletes páros. Ha közös Karácsony esti programot velem szeretnéd már eltölteni, hívd a 30/379-5428 számot.

Gubanc

A gércei lánycsapat egyik tagja vagyok Németjuhász beütéssel, csodaszép pofival, óriási szerető szívvel rendelkezem. Várom hasonló tulajdonságokkal rendelkező gazdi jelentkezését, aki legalább annyira fog szeretni engem, mint én őt. Az sem baj, ha meleg kéróval rendelkezik, amit megosztana velem, elsősorban a kanapéját.
Ha rendelkezel a fent felsorol tulajdonságokkal, akkor mi lehetnénk a tökéletes páros. Ha közös Karácsony esti programot velem szeretnéd már eltölteni, hívd a 30/379-5428 számot.

Csubi


Sziasztok Csubi vagyok! Kiskutyaként, testvéreimmel együtt kidobtak egy erdő szélén. Nagyon féltünk, elmenekültem. Egyszer csak jött két lány, meg akartak fogni. De én nem akartam, ezért jó messzire futottam előlük. Azt hittem jól leráztam őket, de aztán mégsem, mindenhol ott voltak, bujkáltak, kergettek erdőn és szántóföldön keresztül. Nem akartam, hogy elkapjanak, gondoltam kicselezem őket. Befutottam a falu felé, az első háznál egy frankó búvóhelyre leltem egy nagy farakás alatt. De egyszer csak ott voltak, nem csak ők, de még sokan mások. Nagyon féltem, ugattam, vonyítottam. Valaki jött felém, kúszott be a fenyőfa alatt. Nem volt menekvés. De azért nem adtam könnyen magamat. Ezután már gyorsan történt minden. Beraktak egy autóba egyik tesóm már ott volt. Utaztunk, sokat. Majd valami szurit kaptam, gyógyszert nyomtak belém. Nem bántottak, nem is fájt igazán, de rettegtem. Rettegtem attól, hogy megint bántani fognak, mint a régi emberek, akik otthagytak minket. Aztán megint utaztunk és egy udvaron találtam magam. Minden ismeretlen volt, de szeretettel fogadtak. Azóta már megtanultam bízni az emberben, jó nagyra nőttem. Most már csak egy nagy udvart, egy játékos nagytestű barátot és szerető gazdit keresek magamnak! Briard beütésű ivartalan fiú vagyok!  Érdeklődni: 20/297-4868

Vacak

Vacak vagyok, spániel keverék ivartalanított középkorú Úrfiú. Évekig rövid láncon éltem, a felhalmozódott energiámat most szeretném levezetni. Ha gazdámmá fogadhatlak, akkor aktívan fogom őrizni a házat, hangosan adom tudtodra az utcán történteket, mindenről tudósítalak, annak ellenére, hogy az egyik szememmel nem látok jól, de ez nem hátráltat semmiben. Sajnos a volt gazdám annyira nem törődött velem, hogy neki köszönhetem, hogy egyik szememmel nem látok rendesen.
Gazdijelöltek a 20/297-4868 számon érdeklődhetnek rólam.

Stevie

Stevie vagyok a Wonder. A névválasztás sok mindent elmond rólam. Teljesen vak vagyok. De ettől még nem hátrányos helyzetű, mert szeretni ugyanúgy tudok, mint a látó társaim. A megszokott környezetben biztonságosan mozgok, lépcső sem akadály. Gyorsan kiismerem magam, igaz, mivel csak a szaglásomra és a hallásomra hagyatkozhatok, nehezebben nyílok meg. Szeretnék egy olyan gazdit magamnak, aki nem a fogyatékosságomat látja bennem, hanem egy szerető és szerethető társat.
Ha van egy kicsi kis hely a szívedben számomra, és egy kicsike hely a számomra, ahova bekuckózhatok hívd a a következő telefonszámot: 20/297-4868

Rezeda

Én vagyok a drága Rezeda. A csajok csak cukorfalatnak hívnak. Igaz nem volt túl jó életem eddig, sérült szemmel és sebekkel érkeztem az FIÁE-s családba. Sajnos az egyik szemem már sosem lesz tökéletes. Itt senki nem bánt, mindenki elhalmoz a szeretetével, így újra tudok bízni az emberekben, ami nem mindig volt így. Csendes, nyugodt kislány vagyok, akár egy embergyereknek is tökéletes kispajtása lehetek. Ha szeretnél egy bújós társat, csörgesd meg a 20/297-4868 számot.

Csonti

Kis termetem hatalmas önérzettel párosul, ezért én vagyok a főnök. ( legalábbis én úgy gondolom). Nem alacsonyodom le holmi 4lábú szőrös teremtményekhez, csak kétlábú, simabőrűekkel vagyok hajlandó normális kapcsolatba lépni.HA szereted a kihívásokat, bírod a nem ugató, hanem nyüszörgő minipittpullokat, a nagy sétákat, és a cukimókus fejemet, csörgesd az alábbi telefonszámot: 20/297-4868

Jázminka

Jázminkának hívnak, egy bombasztikus formában lévő fiatal lányka. Szeretek jókat szaladgálni, ugatni, az emberekhez bújni. A szám cserfes, úgyhogy mindig megmondom, hogy mit gondolok. Ha te is jó formában érzed magad, szeretsz jókat dumcsizni, hívd a 20/297-4868 számot, jó társaság leszek.

Brunó

Brunó Papa vagyok, a kennelsor tiszteletbeli elnöke, a nagy öregje. Testem kissé már rozoga, itt is ott is fáj néha már, de a csinos csajokat még szívesen megbámulom. Semmi más vágyam nincs már ebben az életben, mint egy szerető család, ahol életem végéig gondoskodnak rólam, finom étellel kényeztetnek, meleg , puha sarkot biztosítanak, és simogatják őszülő halántékomat. Ha szeretnéd egy vén kutya életének utolsó időszakát megszépíteni, hogy gazdás kutyaként élhesse életének utolsó időszakát hívd a 20/297-4868 számot, jelige „ kaja legyen, a többi nem számít!”

Moha

Én egy válogatós legény vagyok, szívem szépségét csak a kiválasztottak ismerhetik meg. Nem adom könnyen magam, de akit szeretek az le sem tud magáról vakarni.
Ha nem vagy elég határozott, akkor én nem az a fiú vagyok akit te keresel. Filmsztárokat meghazudtoló külsővel rendelkezem, közös sétáink alatt mindenkitől megvédelek, mint egy igazi testőr. Ha rigolyáimat elfogadod, és jól kezeled, tökéletes párost alkotnánk. Az ismerkedéshez hívd a 20/297-4868 számot.

Lassie

Pusztacsói Lassie vagyok, alias Pokémon, alias, Maci, alias Bundás, alias Vigyori. Határozott jellemű öreg úr vagyok, alapvetően mindenkit szeretek. Kivéve a fodrászt, azt nem szeretem.. egy igazi férfinak, nincs szüksége kozmetikára, így is szívtípró vagyok,. Szívesen lennék a társad, ha van szökésbiztos kerítéssel rendelkező kéród. Cserébe őrzöm a házad, és megvédem, hiszen már megjelenésem is tiszteletet vált ki. Ezt az imaget még a szarvasagancsos képpel sem tudták a csajok letörni!! Csak azért engedtem meg nekik, mert nagyon szeretem őket, és megjár nekik az örömködés! Ha szeretnéd biztonságban tudni a házad amíg nem vagyok otthon hívd a 20/297-4868 számot.

Lukács

Lukács vagyok, igazából pockokat szeretnék. Ezért szükségem van egy gazdira, aki minden szabadidejét arra áldozza, hogy én tudjak pockokat keresni, ezért eljár velem oda ahol vannak pockok. Cicája ne legyen , mert azokat nagyon nem szeretem, de azok sem szeretnek engem.  Ha szeretnél veled pockázni, és mellékesen életem végéig lennél a gazdám hívd a 20/297-4868 számot. „ Pockok forever” jeligével.

Szelly

Szelly vagyok, de már most előre bocsátom, hogy van egy tesóm Bella, aki szeretne velem elcuccolni gazdihoz. Nagyon hasonlítunk, de azért meg lehet bennünket különböztetni. Együtt nőttünk fel, ezért a hosszú évek alatt szoros kötelék alakult ki közöttünk. Mivel kalandvágyó csajok vagyunk, ezért atombiztos kerítés szükséges a tartásunkhoz. Szívünk és szeretetünk hatalmas, dupla test, dupla élvezet !  Ha szeretnél bundás, bújós, macilányokat magad mellé több mint testőrnek csörögj : 20/297-4868

Gréta

A gércei lánycsapat egyik tagja vagyok Németjuhász beütéssel, csodaszép pofival, óriási szerető szívvel rendelkezem Várom hasonló tulajdonságokkal rendelkező gazdi jelentkezését, aki legalább annyira fog szeretni engem, mint én őt. Az sem baj, ha meleg kéróval rendelkezik, amit megosztana velem, elsősorban a kanapéját. Ha rendelkezel a fent felsorol tulajdonságokkal, akkor mi lehetnénk a tökéletes páros. Ha közös Karácsony esti programot velem szeretnéd már eltölteni, hívd a 30/379-5428 számot.

közösség

további frisss

lap tetejére