Ez nemcsak egy tánc volt

SzR-TA • 2015. október 10., szombat •
A péntek esti koncert fantasztikus zenei élmény volt, a legkiválóbb művészekből álló csapat mellett a sztárvendég is odatette magát. A Liszt- és Kossuth díjas előadóművész a már klasszikussá vált dalain kívül természetesen több Leonard Cohen számot is elénekelt. Zorán-esten jártunk.
Ez nemcsak egy tánc volt

A klasszikus és a koncertnek is címet adó szám, a ,,Volt egy tánc” hangzott fel elsőként a felújítása óta könnyűzenei koncertnek első alkalommal helyet adó Agora Művelődési és Sportházban. Aztán a Valaki mondja meg, az ,,Amikor elmentél”, és a ,,Játssz még” is felcsendült.  

Zorán az őszi turné részeként Szombathelyre is fantasztikus előadásra hívta közönségét. A jól ismert régi és új Zorán-klasszikusokon kívül a legutóbbi duett-albumon elhangzó dalokból is válogatott, sőt, számos Leonard Cohen dalt is az este részévé tett. 

Az est sztárvendége, Kulka János is nagy sikert aratott, amikor a többi között a Halleluja című dalt is elénekelte. A magas színvonalú zenei élményt ezúttal is a legkiválóbb zenészekből álló profi csapat garantálta. Ez nemcsak egy tánc volt...

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére