Értékelnek a vasárnapi röplabdamérkőzés főszereplői

PCS - fotó: Frisss.hu, FB • 2016. december 05., hétfő •
Bokor Laura elégedett, Horváth Mónika csalódott, de optimistán néz előre a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület csapatkapitánya.
Értékelnek a vasárnapi röplabdamérkőzés főszereplői

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, a szombathelyi röplabda rangadón a házigazda Haladás győzedelmeskedett. Szép megoldások és meglepő hibák is színesítették a vasárnapi találkozót. Kíváncsiak voltunk, hogy látták belülről a mérkőzést a csapatok meghatározó játékosai?! 

Bokor Laura hetek óta bomba formában játszik, edzőjének legnagyobb örömére. A győzelemnek természetesen a center is örül, és véleménye szerint a csapaton belüli kémia miatt ennyire eredményes a Haladás.

Bokor Laura (17) nagyon hasznosan játszott a vasárnapi rangadón

Örülök, hogy sikerült saját közönségünk előtt játszani és kiszolgálni őket. Nagyon összpontosítottunk és véleményem szerint egyre jobb a sáncmunkánk, kezdünk csapatként összeérni. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a biztosításra még oda kell figyelnünk, illetve ebben fejlődnünk kell.

Miben múltátok felül a SzoESE együttesét?

Talán a pontosabb támadások terén. Sokkal több centermunkánk volt ás egész jól megtervezett akciókat vezettünk. Amikor kisebb hullámvölgybe kerültünk, akkor az edzőnk remek érzékkelnyúlt bele a találkozóba - cserélt vagy épp időt kért, amit a helyzet megkívánt. Egyébként amiért különösen örülök, hogy csapatként dolgoztunk és harcoltunk végig.

Horváth Mónika (1) érthetően elégedetlen volt a SzoESE játékával

Ami az egyik oldalon boldogság, a túloldalon szomorúság. Épp ezért érthető, hogy a vendégek csapatkapitánya, Horváth Mónika csalódott volt:

Amiben vasárnap este felülmúlt bennünket a Haladás az a lelkesedés és játszani akartak. Nem volt számukra elveszett labda, nálunk pedig ez hiányzott. A nyitás-fogadások területén is jobban koncentráltak a házigazdák, de megkönnyítettük a dolgukat.

Tudtok a mai találkozóból hasznosítani a következő mérkőzésekre?

Le kell vonnunk a konzekvenciát és tanulni belőle. Ez a találkozó nem okozhatott volna akkora terhet, mint külső szemlélő hinné. Ráadásul nehéz helyzetben is vagyunk, hiszen zsinórban egymás után idegenben vívjuk a meccseket. Legközelebb a fővárosban lépünk pályára, majd a veszprém ellen kellene győznünk, hogy előkelő helyen zárhassuk az évet.

közösség

további frisss

lap tetejére