Erre figyelj, ha tökéletes Insta-fotót akarsz csinálni

Frisss/Velvet - fotó: Velvet/Instagram • 2017. július 06., csütörtök •
A Photoshop a múlté, és kis odafigyeléssel már nem is kell beszerezned képszerkesztő programokat.
Erre figyelj, ha tökéletes Insta-fotót akarsz csinálni

Abban egyetérthetünk, hogy a tökéletesség unalmas. Fizikailag is lehetetlen állandóan topon lenni. Ezért szokatlan, hogy minden Insta-fotón gyönyörű lányokat és fess fiatalembereket láthatunk. Míg a legtöbben a képszerkesztő programok segítségével érik el a tökéletességet, addig egy amszterdami modell új megközelítésből támad.

Imre Çeçen korábban fotómodellként volt keresett, majd fitneszguruként is letette a névjegyét. Egyébként nevét nem illik összekeverni kaliforniai kollégájával, aki szintén nagyon tehetséges és gyönyörű modellként keresi a kenyérre valót.

A Hollandiában élő hölgy a szakmájának köszönhetően rengeteg időt tölt a konditeremben, ahonnan a legtöbb képet posztolják az Instagramra. A modell erre felfigyelt és eleinte megosztó képeket tett ki falára, majd a visszajelzésekből sikerült összeállítani egy receptet, amellyel mindenki tökéletes képet készíthet önmagáról.

Imre Çeçen dekoltázsa és kockás hasa több ezer fő követővel növelte a modell bázisát, aki nem elégedett meg ezzel. A hölgy megmutatta, hol rontja el egy átlag szelfiző a képet, amelyet aztán csak nevetséges utómunkával sikerül tűrhető állapotba hozni.

Imre saját popsiját hozta fel példaképp, hiszen az utólagos módosítással óriásit csalunk, amely élőben mindenképpen kiderült. Ezért fontos a testtartás, a póz, hogy a lehető legjobb szögből lőjük a fotót.

Fontos, hogy reggel készítsük a képet, mert ilyenkor a has is lapos, az esti órákra viszont kidomborodik. Ennek okaként az emésztést és a belek működését nevezte meg a fitneszguru. Mivel napközben nincs elég ideje feldolgozni a bevitt táplálékot a szervezetnek, így ezt lefekvés előtt teszi - ami nem épp fotóbarát megoldás.

A póz és az időzítés mellett a megfelelő világítás is nélkülözhetetlen. A tökéletes Insta-fotóhoz elengedhetetlen a fény, ebből is inkább a természetes forrást válasszuk az árnyékolás miatt.

 

via

 

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére