Erre a hajszínre bukik a legtöbb pasi

frisss.hu/elle.com - Fotók: elle.com • 2017. január 25., szerda •
A csaj öt hajszínt próbált ki, hogy megtudja, mivel találhatunk be a srácoknál a legjobban.
Erre a hajszínre bukik a legtöbb pasi

Az amerikai Cotton Codinha bár kifejezetten bájos, mégis sokszor szembesült azzal, hogy a pasik inkább barátként néztek rá, mint egy meghódítandó nőre. Az eredetileg mogyoróbarna hajú lány gondolt egyet, és egy elképesztően izgalmas hajszínkísérletbe fogott. Két hónap alatt öt különböző árnyalatot próbált ki. Arra volt kíváncsi, hogy melyikkel a legsikeresebb a pasiknál és persze az élet különböző területein. A reakciókat pedig folyamatosan feljegyezte.

Búzaszőke

„Vicces volt. Hirtelen mindenki észrevett” – mesélt az élményeiről Cotton. Volt, aki Marilyn Monroe-hoz, Taylor Swift-hez vagy a Trónok harcából ismert Khaleesi-hez hasonlította. Emellett a pasiknál is sokkal nagyobb sikere volt, egyre többen flörtöltek vele.

 Platinaszőke

A búzaszőkéhez képest, bár nem akkora változás, a reakciók mégis magukért beszélnek. Egy bárban például azt kérdezték a lánytól, hogy „híres ember-e”. Két órával később még megdöbbentőbb dolog történt, ugyanis egy srác – akivel már két éve egy épületben laknak – randira hívta a csajt. „Úgy tűnik, a platinaszőke vonzza a tekinteteket, a pasik gyorsabban észreveszik a szőke nőket” – tette hozzá a sztorikhoz Cotton.

Vörös

Cotton nem is gondolta mennyire bejött az ismerőseinek a szőke frizkója, ugyanis, amikor átfestette a haját vörösre az ismerősei teljesen kiakadtak. Többen felkiáltottak, hogy „Ne! Mit tettél magaddal!?” sőt, volt aki azt mondta neki, hogy „Ez a hajszín a szexuális életed halálát okozza majd”.  A lány szerint bár vannak olyan férfiak, akik szinte megőrülnek a vörös hajért, de a legtöbben nem az ilyen típusú nőkre buknak.

Sötétbarna

Ez a hajszín nem igazán jött be a pasiknak. Túl komolynak és ridegnek tartották, ráadásul, néhányan öregesnek is. Ezzel az árnyalattal Cotton úgy vette észre, hogy szinte beleolvadt a tömegbe, ha valaki mégis kiszúrta magának, alig merte megszólítani őt.

Az eredmény

Cotton magánkutatásából tehát kiderül, hogy a legtöbb srácnak a szőke árnyalatok jönnek be a csajokon. A sok pozitív visszajelzés hatására azóta a lány is erre a hajszínre váltott. Ettől függetlenül persze nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy a legfontosabb, hogy a hajszínünk elsősorban  személyiségünkhöz passzoljon. Ha te vörös, fekete, rózsaszín, vagy épp kék hajjal érzed magad a legjobban, akkor az a te színed!   

via Elle

közösség

további frisss

lap tetejére