Éremeső Oberpullendorfban és Komlón

SzR • 2016. március 07., hétfő •
A Pro- Art TS szombathelyi párosai igazán eredményes hétvégét teljesítettek. Szombaton és vasárnap - Oberpullendorfban és Komlón - szinte valamennyi táncosuk parkettre lépett és egy országos bajnoki címmel, 3 arany-, 3 ezüst-, valamint 2 bronzéremmel gazdagodtak. A képen balról jobbra Herczeg Attila edző, valamint a Nagy Réka Anna és Krizsán Dominik páros látható.
Éremeső Oberpullendorfban és Komlón

Szombaton és vasárnap hagyományosan Oberpullendorfban rendezte meg az Osztrák Táncsport Szövetség 2 napos versenyét. Szombaton 1 arany, 2 ezüst és 1 bronzéremmel gazdagították a Pro- Art TS párosai gyűjteményüket, miután az Oláh Kristóf – Novák Csenge junior II C kategóriában latinból ezüst-, míg standardból aranyérmet szereztek. 

Az Oláh Dániel és Pénzes Sára junior I D kategóriában latinból a második, standardból pedig a dobogó harmadik fokára állhattak. 

Vasárnap a Krizsán Dominik és Nagy Réka Anna páros a junior II B kategóriában, a standard kategóriában az 1., míg a latin táncokban a 2. helyezést érték el. 

Alsó képünkön balról jobbra Vass Virág, Al- Hakim Kerim, Novák Csenge, Oláh Kristóf, Pénzes Sára és Oláh Dániel látható. 

Komlón az E hattánc és D nyolctánc országos bajnokságon Oláh Kristóf és Novák Csenge junior II C kategóriában standard táncokból az első, míg latin táncokból a 3. helyezést szerezték meg. Ugyanezen a versenyen született meg az első szombathelyi Senior országos bajnoki cím. Takács Csaba és Kótai Eszter Senior I E hattánc kategóriában állhatott a bajnoki dobogó legmagasabb fokára.

 

közösség

további frisss

lap tetejére