Ellie #LoveMeLikeYouDo Gouldingba könnyű volt beleszeretni

frisss.hu fotó: Bodorkós Máté • 2017. június 29., csütörtök •
Szubjektív VOLT-szerda esővel és tömeggel.
Ellie #LoveMeLikeYouDo Gouldingba könnyű volt beleszeretni

Az idokep.hu-val indultunk Sopronba VOLT-ozni szerdán, és annak a nagy kék foltjával, amiből csak reméltünk nem fog semmi eső sem esni. Persze odaérve viharjelzések voltak minden kivetítőn, csöpögött is néha, de a 35 fokos forróság ellenére nagyon jól tudott esni az a 25-ös nyár. Késő délután volt is tömeg meg nem is, jó volt így: Nagy Feró az egyiken, Szabó Balázs és a bandája a másik helyen melegítette a közönséget. Aztán jött a nagyszínpadon Ellie Goulding, akit sokan a Szürke ötven árnyalata betétdalából ismernek, persze azóta sokan imádják a Bridget Jones 3 Still Falling For You-ját is.

Azt, hogy jó sokan voltak, le sem kell írnunk, mert bizony dugig volt a nagyszínpad előtt placc és mindenki egyszerre ugrált a Burnre vagy a Calvin Harris-szel való közös szerzeményükre az I Need Your Love-ra. Persze a szokásos füst, konfetti és megannyi koncerttechnikai kedvcsinálót is bevetettek, de nem volt rá szükség, ez a koncert úgy volt jó, ahogy volt. Ellie Gouldingba nagyon könnyű volt beleszeretni, közvetlen volt és profi, amit vártunk tőle.

A másfél órás koncertet muszáj volt végig ugrálni, hogy meglegyen az edzés a Petőfi színpadon a Vad Fruttukra, amit aztán a Wellhello követett. Egy hibája azért mégis akadt az éjjelnek: elkezdett szakadni az eső. De milyen fesztivál-élmény lenne az olyan, ahol nem ázik bőrig valaki? Minket nem érdekelt…

✌🏻😍

Közzétette: Frisss.hu – 2017. június 28.

 

😍

Közzétette: Frisss.hu – 2017. június 28.

 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére