Elképesztően csajos manitrenddel érkezik az idei tavasz

Szerző: Boros Patrícia - Fotó: Savanyó Bianka • 2017. március 06., hétfő •
Izgalmas variációk Savanyó Bianka, kőszegi műkörmöstől.
Elképesztően csajos manitrenddel érkezik az idei tavasz

Itt a tavasz, jön a jó idő, mi pedig egyre többet mozdulunk ki otthonról. Érdemes odafigyelni arra is, hogy egy menő szerkót mivel egészítünk ki. Idén ugyanannyira mennek a pasztell árnyalatok, mint a vidám, élénk színek. Az azonban nem mindegy, hogy mivel variáljuk őket. Azért, hogy tutira ne nyúljuk mellé Savanyó Bianka, kőszegi műkörmöst kérdeztük.   

„Idén a tavasz, illetve a nyár slágere a mentazöld, mogyoróvaj-nude színek és a puncs, de emellett továbbra is hódítanak az elénk színek. A körmünkhöz bátran választhatunk például pinket, türkizt, lilát és neont is” – mondta.

De nemcsak színekben, hanem mintákban is gondolkodhatunk.

„Tavasszal, ahogy a fák, úgy a körmeink is nyugodtan virágba borulhatnak. Minden fajta és színű virág díszítheti a kezünket, ami csak tetszik. Lehet ez egyszerű rózsa vagy egy extrább „csokor” is. Kombinálhatjuk pillangóval vagy különböző, a köröm színéhez passzoló csillámmal. Nagyon menő most a cukorka köröm. Ezt nagyon könnyű elkészíteni és látványos. Trendi emellett még a konfetti hatású díszítő flitter is, ami többféle színben elérhető, mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló árnyalatot” – folytatta.

Az sem mindegy, hogy milyen alakú körömre visszük fel a mintákat.

A természetes formák mennek a legjobban, érdemes kerek, mandula alakú körmöt választani – tette hozzá.

Ha még nem döntötted el, milyen körömmel ugrasz fejest a márciusba, akkor itt egy kis inspiráció Bianka munkáiból:

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére