Ekkor nyit a Tófürdő

frisss.hu fotó: Tóth Arnold • 2017. május 31., szerda •
Vajon még hányat kell aludni egy jó kis csobbanáshoz?
Ekkor nyit a Tófürdő

Napok óta igazi nyárias meleg van Vas megyében, így három nap múlva nyit a szombathelyi Tófürdő, ilyenkor a start előtt már az utolsó simításokat végzik a SZOVA munkatársai. Hónapok óta erre készül a Tófürdő csapata, a téli fagyokban károsodott a burkolat, a karbantartási munkák során újra kellett tenni a csempéket. Kifestették a mosdókat, az öltözőket, elvégezték a kertészeti munkákat.

2016-ban 36 ezer látogató fordult meg a Tófürdőn, de 20 ezerrel kevesebben strandoltak tavalyelőtti adatokhoz képest, minden időjárásfüggő, a tavalyi nyár nem volt a legmelegebb. Ahogy eddig, úgy idén is lesznek minden hétvégén vizes és szárazföldi programok, családoknak, fiataloknak, ügyességi vetélkedők, stranddiszkók.

Idén 9-20 óráig tart majd nyitva a fürdő, azokon a napokon, mikor az idő majd alkalmas lesz a strandolásra. A belépők ára a tavalyihoz képest minimálisan emelkedett, de mivel tizenhárom típusú fürdőbelépő van, érdemes a honlapon is tájékozódni, milyen kedvezmények vehetők igénybe akár Szent Márton kártyával is. 

közösség

további frisss

lap tetejére