Egyszál biciklis titkos bortúra Vas megyében

NagyRobert • 2016. augusztus 04., csütörtök •
Vaskeresztestől Kőszegig alig 4 percben.
Egyszál biciklis titkos bortúra Vas megyében

A kis európai borvidékeket népszerűsítő hálózat, a  Vinest Network (Legborabb Hálózat) még 2014-ben csinált egy mini websorozatot, Secret Vine - The Journey (Titkos Bor - Az Utazás) címmel, ami annyira titkosra sikerült, hogy eddig alig páran fedezték fel maguknak. Amúgy a végeredményt nem kell szégyellni, mert nagyon látványos az egész.

A Vas megyei túra Garger Imre szőlőjében/pincészetében kezdődik, vagyis a Vas-hegyen, pontosabban Vaskeresztesen. Judit Borosháza sokaknak lehet ismerős, de Kőszegre is betér a bringás vándor, meg Szabó Gyuri bácsihoz, a füvesemberhez, mindezt alig 4 percben elmesélve:

De, bekerültünk az "egész estés" változatba is, mert a sorozatból végül egy film lett, amiben feltűnik még Bullas (Spanyolország), a Vipava-völgy (Szlovénia), Újlak (Horvátország), Dél-Burgenland (Ausztria), Saale-Unstrut (Németország) és Groesbeek (Hollandia) is, de még ezzel együtt sem lett félórás az egész történet:

A titkos bortúra nálunk 11 rozéfröccsöt ér a 10-ből, szóval totálisan menci az egész, és sokkal több ilyen kellene. Egészségünkre!

közösség

további frisss

lap tetejére