Edzőtábor után és előtt a Controll SE Kick-Box szakosztálya

Frisss/Controll - fotó: Controll SE • 2017. augusztus 22., kedd •
Eredményes volt a csopaki edzőtábor Dancsó Zoltán szerint.
Edzőtábor után és előtt a Controll SE Kick-Box szakosztálya

Minden tekintetben jól sikerült az augusztusi, Csopakon megrendezett light-contact és kick-light szakág nyári felkészülési edzőtábora. A szakág idén már negyedik alkalommal szervezte meg a Balaton-parti településre a nyári edzőtáborát és ahogy az lenni szokott most is kifogástalan körülmények várták a résztvevőket.

A nyolcvan utánpótlás, felnőtt és veterán korú sportoló részvételével lebonyolított edzőtáborban a Controll SE színeit 15 fő képviselte. Mivel az utánpótlás válogatottak már gőzerővel készülnek a szeptemberi, macedóniai korosztályos Európa-bajnokságra, ezért Dancsó Zoltán szakág vezető és társa Olasz Attila az edzéseket lényegében a közelgő kontinensviadal jegyében építették fel.

- A korosztályok és önmagában a magas létszám is megkívánta, hogy több edzővel és kisebb csoportokra bontva dolgozzunk, így a edzői munkából Hirsch Viktor és Szántó Sándor is kivette a maga részét. A hangsúly főként a technikai-taktikai képzésen volt, de az erőnléti gyakorlatokat és a mentális felkészítést sem hagytuk ki a programból. Úgy érzem sikerült a megfogalmazott céljainkat elérni. Augusztus 21-25-ig már csak a szűk utánpótlás-válogatott kerettel Vépen folytatjuk a felkészülést, ahol az EB-re utazás előtti edzésfeladatokat végezzük el, és a csapatösszetartás sem fog elmaradni - árulta el Dancsó Zoltán.

közösség

további frisss

lap tetejére