Ébredés - teremtsünk harmóniát életünkben

frisss, szombathelypont.hu • 2019. május 24., péntek •
Az emberek többsége elszenvedi az életét.
Ébredés - teremtsünk harmóniát életünkben

Úgy érzi, hogy sikertelen, boldogtalan, bizonytalanságban él, fél, szorong, aggódik, nem jól működnek az emberi kapcsolatai (párkapcsolat, munkahely, szülő-gyermek, kisebb-nagyobb közösségek). Megváltozni senki nem tud, mert az lehetetlen. Azonban egy új látásmód, egy új életszemlélet radikális változást tud hozni mindenki életében. Egy letisztult gondolkodásmód elhozza mindenkinek a harmonikus élet lehetőségét.

Ébredés címmel folytatódik a sorozat,  2019. május 28-án 17 órakor az ŐrvidékHázban (Szombathely 11-es Huszár u.40.), amelyre várják az érdeklődőket.

„Az ember abban a hitben ringatja önmagát, hogy ő irányítja a saját életét, a mások életét, az egész civilizációét.”

Életünk a materializmus csúcskorában kezdődött, fűszerezve a szocializmus ideológiájával. Húsz évvel később megkérdőjeleződött a szocializmus eszméje, negyvennel később pedig a materializmusé. A világ teljesen más, mint amit tanítanak, vagy akár csak mondanak. Ezért kell foglalkozni az élet biofizikai értelmezésével, az élet informatikai működésével. Mindenki magának okozza a betegségeket és meggyógyulni is csak akkor tud, ha ő maga is akarja. Mindenkit legjobban az gyógyít meg, amiben ő hisz, legyen az gyógyszer vagy bármi más. Az élet informatikai megközelítése egyenes út a spirituális világ felé. Itt is el lehet mélyülni. A jelen korban a már jól működő logikus, precíz gondolkodást kell kiterjesztenünk az anyagon túli világra, megértve annak a létnek, a fizikaitól eltérő szabályait. Tudatosan alkalmazva napi életünkben fizikai síkon az anyagon túli erőket, így az nem misztikum, hanem maga az élet.

EZ A KOR FELADATA. Mivel nem ez tesszük önként és dalolva, olyan mértékben megváltozik a világ, hogy mai értékrendünk egyetlen mondata sem lesz évek múlva igaz. Új világ születik. A szülés minden örömével és fájdalmával. Minden ember a végtelen világegyetem intelligens megnyilvánulása. Minden ember egyedi és megismételhetetlen. Senkinek sincs joga arra, hogy a másikon uralkodjon, számon kérje, büntesse, tönkre tegye az életét.

Az élet egy gigantikus játék, egy illúzió, ahol mindenki saját céllal születik, saját karmát követ. Az élet értelme a megélés, megtapasztalás.

közösség

további frisss

lap tetejére