Divatbemutató- kicsit másképp, ötödször

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. március 12., szombat •
A Mák Dóri verbuválta divatbemutató újra az elfogadás jegyében mutatta be azokat az embereket, akik soha nem adják fel.
Divatbemutató- kicsit másképp, ötödször

Már ötödszörre telt meg erre az alkalomra a Tóvendéglő fenti nagyterme, ahol a fogyatékkal élők kerültek a vakuk és a folyamatosan tapsoló nézők kereszttüzébe. Ők vonultak fel a  Fő téri Heavy Tools üzlet, a Desigual márkát forgalmazó Dockyard, a Kőszegi utcában található Zsebibaba gyerekbolt, a Fő téri Jeans Store által felajánlott ruhákban, és a tervezők, például Czubor Zsuzsanna tavaszi kollekciójában. A fontos kiegészítőkről a Somos Optika Family center gondoskodott. A smink és hajkölteményeket pedig Gardi Rita, Stukics Noémi és Némethné Pájter Bea készítették.

A Rum-Kastély EGYMI, az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ és a Bercsényi Miklós Általános Iskola diákjai szemmel láthatóan nagyon élvezték a kifutón való vonulást, pörögtek, integettek, mosolyogtak. Egyesek már rutinosan, más életében először mutatta meg a nagyközönség előtt, ők sosem adják fel.

Nem csak az öt éves divatbemutatót ünnepelték pénteken, most 25 éves a Zonta Club is, sőt a programot hozzácsatolták a Szent Márton-évhez, hiszen Sütő Éva iparművész által készített nyakkendőkből és sálakból álló kollekcióján kívül, egy Márton-köpenyt is megcsodálhatott a közönség. Az est zárásaként a hangulatról még a Tom Kondor Band gondoskodott. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére