Díjat nyert a „Tehetsz érte, tegyél érte” projekt

Szerző: BP - Fotó: Nagyváradi Katalin • 2017. március 26., vasárnap •
Elképesztő helyezéseket értek el a fiatal vasi sporttudósok a 33. Országos Tudományos Diákköri Konferencián. Gratulálunk!
Díjat nyert a „Tehetsz érte, tegyél érte” projekt

Március 23-25. között rendezték meg a 33. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Testnevelés és Sporttudományi Szekcióját. Az esemény nem más, mint az ország legnagyobb múltra visszatekintő tudományos konferenciája, amin nyolc különböző tagozatban folyt az országos megmérettetés.

Mint azt megtudtuk, az ELTE Savaria Egyetemi Központ Sporttudományi Intézet hat pályamunkával képviselte Szombathely városát.

Horváth Csaba Csongor 1. helyen végzett. Ő a sportoló és nem sportoló diákok testnevelés órai fizikai aktivitását vizsgálta. Témavezetője Dr. Koltai Miklós volt.

Gusztafik Ádám 3. helyezést ért el. Kutatásában a koordinációs képességek agilitásra gyakorolt hatását vizsgálta az utánpótlás korú labdarúgóknál.

Pesti Arnold a Tehetsz érte, tegyél érte című programjával a zsűri különdíját érdemelte ki. Emellett Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara legjobb üzleti potenciállal bíró dolgozat különdíját adományozta Arnoldnak. Ő és Ádám témavezetője Heszteráné dr. Ekler Judit volt.

„Már az is óriási megtiszteltetés volt, hogy megmutathattam magam. Rendkívül színvonalas volt a mezőny. Azt gondolom, derekasan helyt álltunk és méltóképp képviseltük a szombathelyi felsőoktatást. Bízom benne, hogy lesz némi visszhangja a városban és rávilágít arra, hogy milyen színvonalas és színes egyetemünk tudományos élete. Nagyon örülök, hogy elismerték a munkámat, munkánkat. Ezúton gratulálok a Horváth Csaba Csongornak, óriási eredmény ért el, de mellett a többi szombathelyi résztvevőnek is. Ezzel a helyezéssel lehetőséget kaptam a projekt továbbgondolására is, aminek a folytatása most is tervben van. Szeretnék egy videó sorozatot indítani hasonló stílusban. Az egészséges életmód különböző szegmenseit venném górcső alá. Ezekből készítenék rövid tartalmakat, amik reményeim szerint gyakorlatias, életszerű tudást közvetítenének, és hozzájárulhatnak az egészségünk megőrzéséhez, az egészséges életmód kialakításához” – mondta el Arnold. 

közösség

további frisss

lap tetejére