Csütörtöki horoszkóp

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 12., csütörtök •
A Vízöntő ma sokaknak szerezhet örömteli perceket, az Oroszlánokban ma végtelen szeretet lakozik.
Csütörtöki horoszkóp

Kos: Ismered azt az érzést amikor úgy érzed, hogy szinte teljesen tehetetlen vagy? Ha ma elérkezel erre a pontra, akkor egész egyszerűen add át a problémádat. Add át olyanoknak, akik elbírnak vele. Add át olyanoknak akik könnyedén megoldják. Add át olyanoknak, akik teljesen más szemszögből néznek rá. A lényeg, hogy tudd: Nem vagy egyedül, nem kell neked mindent megoldanod.

Bika: Ha van olyan pontja a teendőid listájának, amelyet mindig csak tologatsz magad előtt, azt most vedd elő. Márpedig ugye, miért ne lenne ilyen pontja? Miért ne lenne olyan teendőd, amelyet már hétfő óta nem tudsz elvégezni. Ezt mos egyszerűen vedd elő, és sorod a mai napi teendőid legelejére. Hidd el, ha így teszel, az segíteni fog abban, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen a mai napoddal.

Ikrek: Meglepően sok pletyka jut el hozzád csütörtökön. Ha akarod, meghallod ezeket a pletykákat, és ha akarod akkor nem is figyelsz oda rájuk. Te melyiket választod? Te melyik döntést hozod meg most? Lehet, hogy ahhoz van kedved, hogy egy kicsit meglepődj, egy kicsit rácsodálkozz a dolgokra, akkor mindenképp hallgasd meg a pletykákat.

RákNincsen abban semmi rossz, ha nem veszed fel a telefont. Nem hívhat mindenki a számodra legjobb időben. Nem hívhat mindenki akkor, amikor tudsz válaszolni a hívásukra. És nem hívhat mindenki olyankor, amikor van időd, kedved, és lehetőséged beszélni velük. Ma például nyugodtan megteheted, hogy nem veszed fel azoknak az ismerőseidnek, akik túl agresszíven, túl követelőzve kommunikálnak veled.

Oroszlán: Végtelen mennyiségű szeretet van benned csütörtökön. Igen, a mai napod, ilyen fa ölelgetősen spirituálisan szeretetteli lesz. Lehet, hogy ez elsőre ijesztően hangzik neked, de a gyakorlatban ráébredsz majd arra, hogy milyen jó ez a sok-sok szeretet, amellyel az emberek és a világ felé fordulsz. Ma könnyedén tudod szeretni az embereket és könnyedén el tudod fogadni az álláspontjukat is.

Szűz: „Miért pont ő?” – Teszik fel a kérdést csütörtökön a Szüzek. Igen, ebben a kérdésben bujkál egy kis irigység is. No meg ott van benne egy kis értetlenség is, hogy miért mások tehetik azt meg, amit te nem. Ma fontos, hogy ne hasonlítsd magadat másokhoz, és fontos, hogy az irigységet hagyd elpárologni az életedből. Egyszerűen csak fogadd el, hogy mások dolgai máshogy alakulnak, mint a tieid.

Mérleg: Egy pillanatnyi szerepzavar vár rád csütörtökön. Mintha hirtelen nem tudnád eldönteni, hogy mi az, ami a te dolgod, és mi az, ami mások dolga. Mintha hirtelen nem tudnád megmondani, hogy mi az, amit te szeretnél, szívből, és mi az, amit mások akarnak rád kényszeríteni. Szerencsére hamar kitisztul a helyzet, és hamar megérted, hogy mi az, ami valóban a te akaratod, és mi az, amit másoktól vettél kölcsön.

Skorpió: Nem tetszhet mindenkinek az, amit csinálsz. Ezt elég fontos tudnod, mint ahogy azt is, hogy attól még, mert valakinek nem tetszik az, amit teszel, az még lehet jó is. Sőt! Gyakran pont az irigyek megjelenése jelzi azt, ha valami rendben van. Igen, ez egy nem túl spirituális gondolat – az irigyek részéről – de ez legyen az ő bajuk. Ma egész egyszerűen ne foglalkozz az irigységgel és a rosszindulattal.

Nyilas: Lehet, hogy úgy érzed, egy nap alatt kell mindent megcsinálnod. Ez természetesen nem igaz. Mint ahogy az sem igaz, hogy neked kell egymagadban mindent megcsinálnod. A csütörtöki napod titka a megosztás lesz. Ma oszd meg a feladataidat az időben: Azaz, ne mindent ma akarj elvégezni. És oszd meg a feladataidat a térben is: Azaz ne mindent te magad akarj elvégezni. Hagyj feladatokat másnak is.

Bak: Ha úgy érzed, hogy valakinek mindenképpen meg kell mondanod valamit, akkor ideje elszámolnod háromig. Vagy harmincig. Esetleg háromszázig. A lényeg, hogy tudd: Nem feladatod kioktatni másokat. Sőt! Ha valaki nyomatékosan megkér arra, hogy ne mondj el neki valamit, akkor annak az illetőnek egyáltalán nem kellene elmondanod azt a dolgot. Tudom, hogy nem egyszerű ez, ma mégis meg tudod tenni.

VízöntőItt az ideje mosolyt csalni az emberek arcára. Egyébként is általános jelenség körülötted a mosolygás. Egyébként is általános jelenség körülötted, hogy mindenki nevetgél, mindenki egyre felszabadultabbá válik. Ma legyél tudatosan komikus, legyél tudatos bohóc. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy megnevetteted az embereket magad körül, és legyél vele tisztában, hogy minden nevetés gyógyító nevetés.

Halak: Olyan bámulatosan jól osztod be a napodat csütörtökön, hogy szinte magadra sem ismersz. Mondjuk, az lehet, hogy a hét eddigi napjain nem volt ilyen jó az időkezelésed, és már teljesen el vagy úszva a heti feladataidban. A lényeg, hogy ma tudd: Mindent jó időben, és jó helyen végzel el. Mindent pontosan akkor és úgy csinálsz meg, amikor annak az ideje van.

közösség

további frisss

lap tetejére