"Csillag"-ok között

PCS - fotó: Hornyák Emőke • 2017. február 20., hétfő •
Csillag Tünde két évtizedes pályafutását és a 25 éves szombathelyi torna szakosztályt ünneplik szombaton az Aréna Savariában.
Csillag-ok között

Múlt, jelen és jövő egy arénában. A szombathelyi női torna 25. születésnapja mellett még egy ünnepi apropója lesz a szombati gálának. Csillag Tünde 20 éves pályafutását fejezi be, hogy ezentúl a szerek másik oldalán, edzőként érjen el hasonló sikereket.

A hétfő délutáni sajtótájékoztatón dr. Puskás Tivadar polgármester köszöntötte a versenyzőt, aki több mint 200 érmet szerzett a két évtized alatt. Továbbá méltatta a szombathelyi tornászképzés sikerét és töretlen fejlődését is.

Rácz Róbert, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója megköszönte a város támogatását, hogy egy igazán nagyszabású gálával örvendeztessék meg az érdeklődőket.

A gála főszervezője, Vízer Erzsébet - akit Csillag Tünde edzőjeként is ismerhetünk - elárulta, hogy ez a rendezvény nem csak a versenyzőknek szól. Megannyi tehetséges tornát szerető fiatalt is várnak, illetve a sport mellett kulturális programban sem lesz hiány. A látványos gyakorlatok mellett Ziskó Olivér tüzes dobolását is megcsodálhatja a közönség.

A sajtótájékoztató végén a gála egyik ünnepeltje, Csillag Tünde köszönte meg mindenkinek, hogy ilyen sikeres karriert futhatott be a szombathelyi színekbe. Elmondta, hogy a rengeteg lemondás és kellemetlenséget feledtetni tudja a pozitív élmények, amelyeket volt szerencsére megtapasztani. Köszönetet mondott edzőinek, akik végig hittek benne és azért is nagyon hálás, hogy a torna miatt megtanulhatta mit jelent a tisztelet.

"Csillag"-ok között
Február 28. 18 óra
Szombathely, Aréna Savaria

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére