Nyaralásból rémálom - Csigolyatöréssel végződött a sárvári csúszdázás

frisss.hu, borsonline.hu Fotó:life.hu • 2016. október 05., szerda •
Nyomozás indult, de nem találtak felelőst. Tovább gyűrűzik az ügy.
Nyaralásból rémálom - Csigolyatöréssel végződött a sárvári csúszdázás

Rémálomként végződött a győri Kreicz Márta számára egy tavaly augusztusi sárvári nyaralás - írja a Bors.

A 44 éves nő a barátjával gumicsónakban csúszott le a tizenkét méter magas turbulance csúszdán, amikor a lesiklásnál kifordultak a falnak csapódtak és felborultak. 

"Én ültem elől, kizuhantam a gumicsónakból, és a nyakamra érkeztem. Egy nagy reccsenést hallottam, és már mozogni sem tudtam" – mondta el Márta a lapnak.

Mártához azonnal mentőt hívtak és kórházba szállították. Kiderült, a tizenegyedik csigolyája eltört, amit hamarosan meg is műtöttek. Az orvosok azt mondták neki, örülhet, hogy nem bénult le. A szakemberek nagyjából egy évre becsülték a nő felépülési idejét, de fájdalami miatt még most is gyógyszert kell szednie - írja a lap. 

A  rendőrség nyomozni kezdett, de nem találtak felelőst. Márta ebbe nem nyugodott bele, tovább vitte az ügyet a legfőbb ügyészségre, a polgári per az orvosi papírokra vár. 

"A fürdő szerint ők nem hibásak, én használtam rosszul a csúszdát. Néhány gumicsónaknak azonban a füle sincs meg. A jegyzőkönyvet azóta sem kaptam meg. A szakértői vélemény először engem tett felelőssé, a fellebbezés után viszont ez eltűnt belőle" - nyilatkozta a nő, aki egyrészt kártérítést szeretne, másrészt fontosnak tartja a, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló.

A Bors megkereste a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt, a létesítmény úgy nyilatkozott, hogy a csúszda mindenben megfelel az előírásoknak, amiben előtte és azóta sem fordult elő hasonló baleset.

közösség

további frisss

lap tetejére